Nie tylko trzeba dbać o skórę, ciało ale i o żołądek bo to, co dajemy do naszego środka odzwierciedla się również na zewnątrz czyli ciało: … każdy ma swoją ulubioną, wypracowaną kuchnię, ulubione potrawy, ja lubię czasami a nawet więcej niż czasami eksperymentować zwłaszcza jeśli chodzi o sałatki, surówki, które wciąż wymyślam aby dać organizmowi witaminek, soli mineralnych, ect.. preferuję kuchnię lekką, taką aby nie wpływała negatywie na zdrowie a tym bardziej otłuszczenie ciała…
po zimie jesteśmy deczko zmęczeni, także okres wiosenny jest bardzo ważny.. dzisiaj po odnowie skóry twarzy zaaplikowałam sobie sałatkę zamiast normalnego dania obiadowego, witaminy i sole mineralne również do wewnątrz… dałam to co miałam w domu, a więc:
- kapusta pekińska
- Brokuły
- papryka świeża
- ogórek zielony
- pomidor
- pieczarka surowa
- por
- kiwi
- pomarańcza
- jajko na twardo
- odrobinkę soli, sok z cytryny, miód, naturalny jogurt
sałatka na prawdę dobra, syta pomimo że to nie kotlet schabowy..proporcje dałam na oko, nie za dużo i, nie za mało, tak aby była równowaga...jeśli ktoś pokusi się na moją sałatkę to życzę smacznego ....... może jeszcze dodam, warto w okresie po zimowym aż do lata pobrać sobie MagneB6