ściągi

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Postprzez Artemida » 21 wrz 2010, o 02:39

Fajny artykuł w temacie znalazłam http://www.twojaera.pl/artykul,748,scia ... ndy,3.html Sama uważam, że oszustwo powinno być społecznie piętnowane. Cwaniactwo nie jest dobrym sposobem na radzenie sobie w życiu, na pewno nie takim jakim powinniśmy się posługiwać i do którego przyzwyczajać.
Artemida
Rekrut

Reklama

Re: ściągi

Postprzez Nikotyna » 6 paź 2010, o 21:54

Jeszcze jednym najlepszym sposobem jest się nauczyć, ale uwaga sposób tylko kilkanaście razy użyty w mojej karierze często się udawało ale i często stawało się bezużyteczne. Mój ulubiony sposób to myślenie bo sprawdziany robione śa tak że przynajmniej1/8 jest w teście a następne części można wykombinować
Nikotyna
Rekrut

Postprzez Typ1 » 19 paź 2010, o 14:08

bo sprawdziany robione śa tak że przynajmniej1/8 jest w teście a następne części można wykombinować

Nie byłbym tego taki pewien. Dostaniesz chemię, fizykę, albo pytanie o miejsce, gdzie wydobywa się najwięcej platyny, to i myślenie na wiele się nie zda ;) .
Typ1
vc Prezes

Postprzez jelonek1 » 15 cze 2011, o 20:38

Ja zdecydowanie ściągania nie polecam. Lepiej się nauczyć a potem tylko cieszyć się i korzystać z wiedzy, którą się nabyło. Np. ostatnio widziałam portal, na którym można sprzedawać (kupować też) swoją pomoc w rozwiązywaniu zadań, czy opracowywaniu zagadnień. Nie dość, że ma się coś w głowie, to i w portfelu. Zobaczcie www.zaradnystudent.pl

No, a dla tych mniej pracowitych :D też się coś tam znajdzie!
jelonek1
Gosc

Postprzez liveyourlife » 15 cze 2011, o 23:38

Popieram Panią Moderator :) najlepiej się nauczyć, bo później jak dziecko zapyta się o cokolwiek to co? ja nigdy nie maiałam szczęścia do ściągania...ale najczęściej mini kompendium wiedzy, albo telefon :)
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez fiona76 » 1 wrz 2011, o 23:51

Ściągi to głupota. W Anglii, we Francji są surowe kary za ściąganie na maturze (nawet podobno przez 5 lat niemożna poprawiać matury). Człowiek przygotowując się do jakiegoś zaliczenia uczy się też odpowiedzialności. Nie spotkałam się u mnie w AP Edukacji ze ściąganiem. :)
fiona76
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]