Soczewki kontaktowe

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez Kropa » 13 gru 2011, o 22:04

Cześć:) mam do was pytanie odnośnie soczewek kontaktowych, otóż chciałam sobie kupić, a że wcześniej styczności z nimi nie mialam, to chcę się wszystkiego dowiedzieć. Najbardziej mnie interesuje jak z oczami podczas ich noszenia? nie chciałabym mieć jakiś przekrwionych oczu czy bolących. Zamierzam kupić takie soczewki http://www.swiat-optyczny.pl/30-purevision-6-szt.html wydaję mi się, że są w porządku i również nie drogie, a wy co uważacie? miał ktoś styczność z nimi? za każde info na temat soczewek będę wdzięczna:-)
Kropa
Gosc

Reklama

Re: Soczewki kontaktowe

Postprzez Bonnie » 30 gru 2011, o 13:46

Czy ja dobrze rozumiem, że zamierzasz kupić soczewki, chociaż jeszcze nigdy soczewek nie nosiłaś? Jeśli tak, to radzę najpierw odwiedzić okulistę, który zbada oczy i dokona "przymiarki" soczewek, dzięki czemu dowiesz się jakie i czy w ogóle możesz nosić soczewki. Polecam najpierw poczytać: wszystko o soczewkach kontaktowych.
Bonnie
Rekrut

Postprzez Baduk » 3 lut 2012, o 19:40

No dokładnie, bo czasem są takie wady, że soczewek raczej nie można nosić.
Baduk
Gosc

Postprzez Gandolfina » 15 lut 2012, o 15:15

Ja soczewki bardzo polecam, choć dopiero po 3 miesiącach poczułam pełen komfort noszenia, oczy i psychika trochę się przyzwyczajają :) Ale naprawdę warto bo to wielka wygoda. Jeżeli te, które kupisz, nie przekonają cię, będzie ci w nich niewygodnie, potestuj innych firm, bo to często zależy od firmy. W każdym razie cierpliwości, głównie przy zakładaniu :) Ale jak najbardziej idź najpierw do okulisty.
Tylko dwie rzeczy sa wieczne:wszechswiat i ludzka glupota,choc co do pierwszej-nie ma pewnosci.
Gandolfina
Gosc

Postprzez daniel234 » 4 mar 2012, o 16:21

Jeśli chcecie przełamać swoje słabości i potrzebujecie porad specjalistów to polecam wam zapisanie się na kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl) ja byłem u nich na kursie uwodzenia Alpha Male i jestem pod wrażeniem ich pracy, efektów i mojej wewnętrznej przemiany :) wszystko jest na plus, mam o nich bardzo dobrą opinię i dlatego polecam.
daniel234
Gosc

Reklama

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]