Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
barca.pl napisał(a):uwazaj na lady makbet,ona potrafi sie "znalezc".nowa runda rusza bez przerwy,juz w weekend gramy n Numancia,z ktora przegralismy 3:0 na poczatku sezonu.teraz zemsta bedzie slodka.

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)
czy że chelsea grała anty futbol to braca grała anty futbol broniąc się wszystkimi możliwymi niedozwolonymi sposobami może Chelsea miała wogóle bez lini obrony grać
żeby ci cholerni kanciarze mogli grać swoje?maciek_f1 napisał(a):chelsea grała anty futbol to braca grała anty futbol broniąc się wszystkimi możliwymi niedozwolonymi sposobami

wiem wszystkiego na sędziego nie można zrzucić bo Chelsea mogła ich spokojnie dobić i gdyby nie ten fuks z ostatniej minuty pewnie decyzje sędziego miały by inny wydzwięk a tak nie dyktując conajmiej trzech karnych wypaczył wynik meczumaciek_f1 napisał(a):Chyba mnie nie zrozumiałeś chodziło mi oto że braca przed atakami Chelsea broniła się wszelkimi możliwymi sposobami

zapomiałem dopisać wszystkimi możliwymi niedozwolonymi sposobami barca była mi obojętna do tego półfinału, nie moge ich znieść gdyby wygrali uczciwie to ok pogratulował bym itd,ale nie po tym co sie stało 

myślisz, że w uefie tego nie ma? zastanawiające też jest to, że na ich stronie przed meczem pojawił się wynik i kto dostał kartki i w większości to się potwierdziło nie wierzę w aż takie zbiegi okoliczności
, nie mówie, że to barca kupiła mecz bo pewnie tego by nieryzykowali tylko ktoś z fify pewnie zasugerował żeby nie było drugi raz tego samego finału ok kończmy tą dyskusje i tak nikt nikogo nie przekona 
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]