Jeśli lubisz kopać piłkę lub tylko pić piwko oglądając mecz ulubionej drużyny to dział dla Ciebie. Kibicujesz komuś? Podziel się relacją z ostatniego meczu. Nie tylko dla sportsmenów i sportsmenek.
Nie znacie przypadkiem adresu dobrej szkoły kitesurfingu?? W naszym kraju to caraz bardziej popularny sport i chciałbym nauczyc sie kilku sztuczek i w ogóle zdobyc nowe umiejetnosci. Zblizaja sie wakacje więc pomysłałem o jakims obozie połaczonym z nauka. N Ainnych forach pisali o tym SPAM czy ktoś ju ztam był??
Juz bylem,własnie z kitecenter i moje wrazenia sa bardzo pozytywne. To bardzo fajna przygoda na wakacje. Mozna sie nauczyc kilkuiu rzeczy a baze i sprzet maja na wysokim poziomie.
Ja też mam zajawkę na kitesurfing ale jeszcze nie próbowałem. Znalazłem inny sposób żeby się nauczyć : ) Na www.kite-cup.pl jest gierka flashowa oparta na kitesurfingu. Nie dość że się dowiedziałem o co kaman z wakiem i kajtem to tam jest jeszcze do wygrania pro kurs kitesurfinowy. Trzeba mieć najlepszy wynik w gierce. I to ja zamierzam wygrać : )