sposób na podryw

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez misiek23 » 25 sie 2009, o 15:34

Jednak zdecydowałęm sie na NPA z spam i zobaczymy jaki bedzi efekt. Oby taki sam jak u kumpla...
misiek23
Gosc

Reklama

Re: sposób na podryw

Postprzez pinkiboy » 16 gru 2009, o 13:19

filip23 napisał(a):Mój sposób na podryw to nic innego jak feromony,od jakiegos czasu uzywam EDGE i jestem zadowolony z jego działania. KObiety zawsze sie do mnie usmiechaja,sa miłe a jak wiadomo do zakochania wystarczy juz tylko jeden krok... Gdyby ktos chciał namiar na sprawdzony sklep to brałem na http://www.feromony.pl/

Czy to aby nie zwykła reklama???
http://www.resh.ugu.pl

Obrazek

windykacja, doradztwo, pomoc prawna
, dotacje unijne, windykacje
DETEKTYWI
pinkiboy
Gosc

Postprzez Nikotyna » 28 gru 2009, o 15:20

Nie wiem tam nic ale jeśli chodzi o dziewczynę to zdjąłbym pancerz chłopaki nie jesteśmy twardzielami tylko udajemy wysłuchaj ją szczery nie wymyślam żadnych tekstów rozmowa ma być jak wiatr lubię bardzo przyrodę przygodę jestem sobie zwykły chłopak ty jesteś na 1 planie .
A co do chłopaków(znaczy jak byś mnie poderwała): jesteś skromna nie wkurzasz się na nikogo ale potrafisz zawalczyć o tego 1. szukasz tego 1 prawdziwego lubisz muzykę o charakterze podobnym jak z High School Musical (tatoo ewa farna ) lubisz przyrodę
koniec jak coÅ› to nie mam dziewczyny :cool: :beg:
Nikotyna
Rekrut

Postprzez RySiEk » 29 sty 2010, o 02:59

Justencja napisał(a):+ zagadanie do osoby. (Czasem wystarczy wykazać się w rozmowie inteligencją, wtedy takie drugie wrażenie jest lepsze)

Zgadzam się, chyba że ci się trafi jakaś naprawde porąbana dziewczyna, wieźmie cię za zboka i pieprzem w oko.
www.cs2d.com - Polecam
www.żal.pl - Poprostu Żal :D
RySiEk
Gosc

Postprzez Åšniecha » 15 lut 2010, o 05:15

Nie znacie siÄ™ :cool:

Przedstawiam wam mój niezawodny podryw 'Na Śniechę' (xD)

Podbijasz do dziewczyny i zagadujesz takim tekstem
-Cześc, jestem Śniecha. Zapamiętaj to imię bo za godzinę je wykrzyczysz 8-)

Mam nadzieję, że komuś pomogłem.
Åšniecha
Gosc

Postprzez mip87 » 16 mar 2010, o 16:28

To ,że facet to świnia, wiadomo to nie od dziś. Kobiety coraz częściej padają ofiarą facetów, którzy obiecują "złote góry", miłość po grobową deskę.... A jak się przed nim otworzą i oddadzą to co mają najcenniejszego - oni błyskawicznie znikają i urywają kontakt.
Jeśli Tobie przydarzyła się podobna historia bądź znasz kogoś kto znalazła się w podobnej sytuacji - nie czekaj - NAPISZ!! Pokażemy Ci, że nie jesteś sama! !Odpisujemy na każda wiadomość!
mip2@op.pl
mip87
Gosc

Postprzez wacek » 26 mar 2010, o 00:19

Ja nie mam sposobu na podryw :D
Ale za to widzę, jak dziewczyny się rozpływają jak popatrzę im w oczy przez dłuższy czas podczas rozmowy. Ale do tego trzeba mieć ładne, inteligentne oczka.
wacek
Gosc

Postprzez Entropia » 26 mar 2010, o 00:37

wacek napisał(a):Ja nie mam sposobu na podryw :D
Ale za to widzę, jak dziewczyny się rozpływają jak popatrzę im w oczy przez dłuższy czas podczas rozmowy. Ale do tego trzeba mieć ładne, inteligentne oczka.

Cóż za skromność ;P U mnie nie ma sposobu, to wychodzi jakoś tak samo z siebie ^^
Mam bowiem nieco zwichrowaną umysłowość...
I strasznie mi z tego powodu wszystko jedno
Entropia
Gosc

Postprzez Mart » 17 maja 2010, o 01:21

a czy taniec wg Was to sposob na podryw ?
Mart
Rekrut

Postprzez Nikotyna » 6 paź 2010, o 22:05

Jak się znajdzie ta odpowiednia "księżniczka " to nie będzie potrzebny sposób. Jak widzę jakąś dziewczynę a mi się nie podoba a trzeba jakoś rozmawiać z taką to się nie da, a jak jest odpowiedni nastrój to się zamknąć nie możesz a później się zastanawiasz jak z jednego tematu przeszedłeś do drugiego.
Nikotyna
Rekrut

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]