Prezent dla kobiety

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez webmax7 » 28 cze 2009, o 02:20

Witam

Od razu powiem, że jestem mężczyzną i szukam tak na prawdę czegoś wyjątkowego dla mojej damy :)
Mam więc do Was pytanie dziewczyny. Co chciałybyście dostać od swoje miłości, co by było dla Was takie wyjątkowe, wspaniałe i nietuzinkowe?

LiczÄ™ na Was :)
webmax7
Gosc

Reklama

Re: Prezent dla kobiety

Postprzez Luniak » 28 cze 2009, o 19:15

Jeżeli ładnie rysujesz(mój brat tak robił :P ) możesz narysować Was obojga z jakiegoś zdjęcia. Albo zrobić wspólny album... Czyli wszystkie wspólne zdjęcia. Można to podzielić w takie sposób, że po jednej stronie zdjęcie, a po drugiej jakiś krótki(albo długi)opis gdzie to było, co robiliście... Może jakieś wspólne, piękne wspomnienia :D . Może jej się to spodoba :D . Większości dziewczyn by się chyba spodobało. Jak dla mnie lepsze to niż kolejna butelka perfum, miś czy czekoladki :P
Luniak
Gosc

Postprzez wsms » 4 sie 2009, o 11:22

No dobrze. A nikt tu nie napisze o biżuterii? Czy kobiety już nie lubią błyskotek?
Nie dalej jak wczoraj znalazłem coś takiego: http://www.kwarc.eu/bransoletka-srebrna-p-1321.html.
Moim skromnym zdaniem jest to naprawdę ładna rzecz i rozważam jej zakup. Oczywiście dla kobiety... ;-)
wsms
Gosc

Postprzez toomekkk » 22 wrz 2009, o 14:17

najlepsza jest np. bielizna bo która kobieta jej nie lubi :P
toomekkk
Rekrut

Postprzez boliszka » 23 wrz 2009, o 23:13

A ja bym chciała zeby facet mnie zabrał do fajnej restauracji. To byłby dla mnie najlepszy prezent. Cos jak korkociag w stolicy.
Takie mam ukryte pragnienia ;-)
boliszka
Rekrut

Postprzez goska » 19 paź 2009, o 21:58

wyjście do fajnej, gustownej restauracji to przyjemny prezent.
Zresztą zawsze miałam marzenie aby mój przyszły TŻ oświadczył mi się w super eleganckiej restauracji, było inaczej ale też nie mnie romantycznie.
teraz planuję zaplanować sobie swój prezent na dzień kobiet .. o taki :D
http://www.carmeno.pl/masaz-czekoladowy
goska
vc Prezes

Postprzez kasia107 » 10 lis 2009, o 02:39

to co kobiety kochają najbardziej kolczyki xD dałabym się pokroić za jakiekolwiek ładne xD
kasia107
Gosc

Postprzez Magda.MaÅ‚a.Mi » 23 lis 2009, o 21:08

a może kolacja przygotowana przez ciebie?
Magda.Mała.Mi
Gosc

Postprzez mediamaniac » 26 lis 2009, o 16:12

Myślę, że miłym i przyjemnym prezentem dla kobiety będzie M 661 KOSZULKA. Ja bym się z takiej bardzo ucieszyła.

Pzdr!
mediamaniac
mediamaniac
Gosc

Postprzez goska » 27 lis 2009, o 02:43

a ja ostatnio widziałam na stronie carmeno pogotowie prezentowe :D wystarczy napisać bezpośrednio ze strony lub na maila pogotowie@carmeno.pl o tym, dla kogo poszukujemy prezenty, ile ta osoba ma lat, jaka to okazja, jakie ma zainteresowania, generalnie wszystko co istotne a oni w przeciągu 24h pomagają i wysyłają rzetelne i konkretne propozycje prezentu :D
co to ludzie nie wymyślą :D
goska
vc Prezes

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]