Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
serojad napisał(a):Największa moja słabostka to.. malibu. Ogólnie jak coś jest kokosowe lub czekoladowe nie mogę się oprzeć. I.. że tak powiem.. męski napalony wzrok pełny pożądania. Nie da się tego opisać, a ja nie umiem się powstrzymać przed takim
serojad napisał(a):Największa moja słabostka to.. malibu. Ogólnie jak coś jest kokosowe lub czekoladowe nie mogę się oprzeć. I.. że tak powiem.. męski napalony wzrok pełny pożądania. Nie da się tego opisać, a ja nie umiem się powstrzymać przed takim
Jarek napisał(a):serojad napisał(a):Największa moja słabostka to.. malibu. Ogólnie jak coś jest kokosowe lub czekoladowe nie mogę się oprzeć. I.. że tak powiem.. męski napalony wzrok pełny pożądania. Nie da się tego opisać, a ja nie umiem się powstrzymać przed takim
A sery? Hmm ?
stalker napisał(a):hhmmmmm ciekawe-i co wtedy kolezanka robi?

serojad napisał(a):Jarek napisał(a):serojad napisał(a):Największa moja słabostka to.. malibu. Ogólnie jak coś jest kokosowe lub czekoladowe nie mogę się oprzeć. I.. że tak powiem.. męski napalony wzrok pełny pożądania. Nie da się tego opisać, a ja nie umiem się powstrzymać przed takim
A sery? Hmm ?
sery owszem, również.. Ale to nie do porównania z męskim wzrokiem..
stalker napisał(a):hhmmmmm ciekawe-i co wtedy kolezanka robi?
to, co tygryski lubiÄ… najbardziej.

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]