co was denerwuje najbardziej u kobiet?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez lucjuk » 7 gru 2008, o 22:53

Monika napisał(a):tak jak w temacie.czy np. że spóźniają się na randkę...za długo szykują się do wyjścia...marudzą...mają często focha na was;P

Mój numer jeden to niezrozumiałe humory :)
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Reklama

Re: co was denerwuje najbardziej u kobiet?

Postprzez serojad » 11 gru 2008, o 05:39

lucjuk napisał(a):Mój numer jeden to niezrozumiałe humory :)

do tego chyba trzeba się przyzwyczaić ;P bo kobieta albo jest przed okresem, albo ma okres albo jest po. Jakkolwiek by nie było, jest zespół napięcia i jakieś tam prawo do humorów:) . Stwierdzam to po zachowaniach przyjaciółek i mamy :D
.
serojad
vc Prezes

Postprzez lucjuk » 12 gru 2008, o 02:36

serojad napisał(a):
lucjuk napisał(a):Mój numer jeden to niezrozumiałe humory :)

do tego chyba trzeba się przyzwyczaić ;P bo kobieta albo jest przed okresem, albo ma okres albo jest po. Jakkolwiek by nie było, jest zespół napięcia i jakieś tam prawo do humorów:) . Stwierdzam to po zachowaniach przyjaciółek i mamy :D

Zapewne masz rację - ale musisz też zrozumieć, że nie lubię czegoś co nie zawsze da się wytłumaczyć "na chłopski rozum" ;)
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez Jarek » 12 gru 2008, o 04:46

lucjuk napisał(a):Zapewne masz rację - ale musisz też zrozumieć, że nie lubię czegoś co nie zawsze da się wytłumaczyć "na chłopski rozum" ;)

Ja też mam podobne zdanie. U mnie wszystko musi mieć swoje uzasadnienie. Jeśli już ma się zły dzień wystarczy powiedzieć - jesteśmy ludźmi i mamy prawo do lepszych i gorszych dni.
Jarek
Kapitan

Postprzez Monika » 12 gru 2008, o 04:51

eee..wy nas nie rozumiecie;P trzeba czytać między wierszami;P
bo jak ja mam focha to ja myślę że mój facet wie o co chodzi...a okazuje się że nie wie...i wtedy jeszcze większy foch dlaczego on jest taki niedomyślny;P no niestety tak już jesteśmy stworzone:P
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez Jarek » 12 gru 2008, o 05:05

Monika napisał(a):eee..wy nas nie rozumiecie;P trzeba czytać między wierszami;P
bo jak ja mam focha to ja myślę że mój facet wie o co chodzi...a okazuje się że nie wie...i wtedy jeszcze większy foch dlaczego on jest taki niedomyślny;P no niestety tak już jesteśmy stworzone:P

Nie wiem jak reszta facetów ale ja jestem zwolennikiem szczerości a nie głupich domysłów. Wystarczy powiedzieć o co chodzi. Na pewno szybciej i prościej idzie rozwiązać problem niż bawić się w kotka i myszkę. Szkoda czasu i nerwów. Czyż nie?
Jarek
Kapitan

Postprzez Monika » 12 gru 2008, o 05:10

Jarek napisał(a):
Monika napisał(a):eee..wy nas nie rozumiecie;P trzeba czytać między wierszami;P

Nie wiem jak reszta facetów ale ja jestem zwolennikiem szczerości a nie głupich domysłów. Wystarczy powiedzieć o co chodzi. Na pewno szybciej i prościej idzie rozwiązać problem niż bawić się w kotka i myszkę. Szkoda czasu i nerwów. Czyż nie?

no ale to dowodzi na to że macie za małą fantazję:P bo my jak mamy jakiegoś focha to napewno o tym nie powiemy...więc trzeba mieć fantazję żeby coś wymyśleć;P może ja już dziś nic nie będę pisała na forum...bo jakieś głupoty mi tu wychodzą:)

miłej nocki życzę wszystkim co to teraz czytają
...a ja idę do ciepłego łóżeczka :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez Jarek » 12 gru 2008, o 05:18

Od fantazjowania są kobiety, artyści i literaci.. My mamy troszkę inną naturę i Wy kobietki powinniście nas czasem też zrozumieć.
Złoty środek na udany związek? Wymiana zdań, wnioski, porozumienie, kompromis. To działa !
Ja też idę lulu bo do Olsztyna dziś za 5 godz wyruszam kolejnymi krokami zbliżając się ku tytułowi inżyniera :P
Jarek
Kapitan

Postprzez lucjuk » 13 gru 2008, o 03:18

Wniosek jaki mi się nasunął z tych ostatnich postów - o ileż życie byłoby łatwiejsze, gdyby ludzie mówili sobie większość rzeczy wprost ;)
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez Alfred » 22 cze 2009, o 15:01

Moja wymarzona dziewczyna powinna być przede wszystkim pewna siebie. Ja tam szukam kobiety z oryginalnym stylem, nie tam jakąś kopię i wiecznie marudzącą królewnę. To już wolę Zosię Samosię, niż takie kapryśne coś. Apropos są tu jakieś singielki z Gdańska? Hahaha... żartuję!
Ostatnio edytowano 10 lip 2009, o 12:30 przez Alfred, łącznie edytowano 2 razy
Alfred
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]