Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Monika napisał(a):tak jak w temacie.czy np. że spóźniają się na randkę...za długo szykują się do wyjścia...marudzą...mają często focha na was;P

lucjuk napisał(a):Mój numer jeden to niezrozumiałe humory

serojad napisał(a):lucjuk napisał(a):Mój numer jeden to niezrozumiałe humory
do tego chyba trzeba się przyzwyczaić ;P bo kobieta albo jest przed okresem, albo ma okres albo jest po. Jakkolwiek by nie było, jest zespół napięcia i jakieś tam prawo do humorów:) . Stwierdzam to po zachowaniach przyjaciółek i mamy

lucjuk napisał(a):Zapewne masz rację - ale musisz też zrozumieć, że nie lubię czegoś co nie zawsze da się wytłumaczyć "na chłopski rozum"
Monika napisał(a):eee..wy nas nie rozumiecie;P trzeba czytać między wierszami;P
bo jak ja mam focha to ja myślę że mój facet wie o co chodzi...a okazuje się że nie wie...i wtedy jeszcze większy foch dlaczego on jest taki niedomyślny;P no niestety tak już jesteśmy stworzone:P
Jarek napisał(a):Monika napisał(a):eee..wy nas nie rozumiecie;P trzeba czytać między wierszami;P
bo jak ja mam focha to ja myślę że mój facet wie o co chodzi...a okazuje się że nie wie...i wtedy jeszcze większy foch dlaczego on jest taki niedomyślny;P no niestety tak już jesteśmy stworzone:P
Nie wiem jak reszta facetów ale ja jestem zwolennikiem szczerości a nie głupich domysłów. Wystarczy powiedzieć o co chodzi. Na pewno szybciej i prościej idzie rozwiązać problem niż bawić się w kotka i myszkę. Szkoda czasu i nerwów. Czyż nie?

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]