duże czy małe piersi?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez stachel94 » 3 sty 2009, o 18:43

Takie, średnie, pod żadnym pozorem po operacjiplastycznej, tylko naturalne.
stachel94
Przyjaciel forum

Reklama

Re: duże czy małe piersi?

Postprzez kamil-INTER- » 6 sty 2009, o 18:27

Ja tam wole takie średnie
Obrazek
kamil-INTER-
vc Prezes

Postprzez WstrÄ™ciucha » 7 sty 2009, o 19:57

Zdania jak zwykle w takich tematach są podzielone, jedni wolą duże inni małe... chciałam wam zadać panowie jedno pytanie, niby większej roli wielkość piersi nie odgrywa ...to czemu się z nas śmiejecie jeśli mamy je bardzo duże? Już nie raz czułam się podle bo jakiś facet [czasami i kobieta] zarzucił mi że wyglądam jak Pamela. Wasza pierwsza reakcja jest zawsze taka sama "ale arbuzy" albo "ale one są wielkie", czy Wam się wydaje że My tego nie słyszymy?

Dodam że moje piersi nie są małe ale też nie wyglądają na jakieś strasznie wielgachne, oczywiście trzeba wziąć pod uwagę jak kto postrzega słowo "wielgachne". No ale ogólnie mówiąc stwierdzam iż większość facetów ma dziwne odzywki jeśli zobaczy tak "zjawiskowe" bimbałki.
Przytul się do nadziei a w ciszy będzie umierać to co jest naszym bólem.
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stalker » 7 sty 2009, o 20:13

Wstręciucha napisał(a):Zdania jak zwykle w takich tematach są podzielone, jedni wolą duże inni małe... chciałam wam zadać panowie jedno pytanie, niby większej roli wielkość piersi nie odgrywa ...to czemu się z nas śmiejecie jeśli mamy je bardzo duże? Już nie raz czułam się podle bo jakiś facet [czasami i kobieta] zarzucił mi że wyglądam jak Pamela. Wasza pierwsza reakcja jest zawsze taka sama "ale arbuzy" albo "ale one są wielkie", czy Wam się wydaje że My tego nie słyszymy?

Dodam że moje piersi nie są małe ale też nie wyglądają na jakieś strasznie wielgachne, oczywiście trzeba wziąć pod uwagę jak kto postrzega słowo "wielgachne". No ale ogólnie mówiąc stwierdzam iż większość facetów ma dziwne odzywki jeśli zobaczy tak "zjawiskowe" bimbałki.

Mimo iz jestem chlopakiem nie potrafie Ci odpowiedziec na to pytanie.Nigdy piersi mnie nie podniecaly ani nie mialy dla mnie wiekszego znaczenia,poprostu dla mnie to wszystko jedno czy duze czy male,wazne aby byly moje. :D
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez WstrÄ™ciucha » 7 sty 2009, o 23:54

No ale czy nigdy nie zdarzyło Ci się stwierdzić wśród znajomych... o ta kobieta ma takie a nie inne piersi? Jakoś trudno mi uwierzyć że w czasie kiedy dorastałeś nie fascynowałeś się kobiecym ciałem... :grin:
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stalker » 7 sty 2009, o 23:56

Wstręciucha napisał(a):No ale czy nigdy nie zdarzyło Ci się stwierdzić wśród znajomych... o ta kobieta ma takie a nie inne piersi? Jakoś trudno mi uwierzyć że w czasie kiedy dorastałeś nie fascynowałeś się kobiecym ciałem... :grin:

Fascynuje sie do tej pory,ale nie piersiami i nigdy nie mowilem-o ta to ma balony.
stalker
Weteran

Postprzez WstrÄ™ciucha » 8 sty 2009, o 00:41

No to jesteś jakimś fenomenem...sorki ale wiesz...to jest dziwne szczególnie w dzisiejszych czasach kiedy wszystko i wszyscy są na językach.
Moje spostrzeżenia opieram przede wszystkim na słuchaniu panów tu w UK gdzie niestety ale wielkie panie z jeszcze większymi piersiami są dla nich czymś niespotykanym. Reakcje wręcz kreują się na ich twarzach... nie muszą mówić żebym wiedziała co myślą na temat takiej puszystej kobiety.
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stalker » 8 sty 2009, o 00:46

Wstręciucha napisał(a):No to jesteś jakimś fenomenem...sorki ale wiesz...to jest dziwne szczególnie w dzisiejszych czasach kiedy wszystko i wszyscy są na językach.
Moje spostrzeżenia opieram przede wszystkim na słuchaniu panów tu w UK gdzie niestety ale wielkie panie z jeszcze większymi piersiami są dla nich czymś niespotykanym. Reakcje wręcz kreują się na ich twarzach... nie muszą mówić żebym wiedziała co myślą na temat takiej puszystej kobiety.

Dobrze wiem o czym mowisz.Slyszalem nawet ze na Soho jest taka jedna pani o ktora panowie sie zabijaja i placa kupe kasy aby tylko usiadla na takiego klienta.
stalker
Weteran

Postprzez WstrÄ™ciucha » 8 sty 2009, o 00:54

Tylko że jest różnica między mówieniem o kimś w dobrym znaczeniu a złym. Ja w tym temacie domagam się odpowiedzi na pytanie...czemu panowie potrafią tak perfidnie wyzwać kobietę tylko dlatego że ma zbyt duże piersi?

A dla właśnie takich kobiet jedna rada... pokazujcie je, musicie wiedzieć że to co mamy to nasza broń chodź może zdarzyć się wam że usłyszycie słowa krytyki. Aby się o tym przekonać pewnego dnia założyłam bluzkę z dekoltem i wyszłam w miasto... 8 na 10 panów powyżej 24 roku życia było pozytywnie nastawionych na ten niecodzienny widok... to daje do myślenia co nie? ;)
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stalker » 8 sty 2009, o 01:05

Wstręciucha napisał(a):Tylko że jest różnica między mówieniem o kimś w dobrym znaczeniu a złym. Ja w tym temacie domagam się odpowiedzi na pytanie...czemu panowie potrafią tak perfidnie wyzwać kobietę tylko dlatego że ma zbyt duże piersi?

A dla właśnie takich kobiet jedna rada... pokazujcie je, musicie wiedzieć że to co mamy to nasza broń chodź może zdarzyć się wam że usłyszycie słowa krytyki. Aby się o tym przekonać pewnego dnia założyłam bluzkę z dekoltem i wyszłam w miasto... 8 na 10 panów powyżej 24 roku życia było pozytywnie nastawionych na ten niecodzienny widok... to daje do myślenia co nie? ;)

Osobiscie nigdy nie spotkalem sie z tym aby facet perfidnie wyzywal kobiete z powodu jej duzego biustu,a jezeli powie,ze ma duze balony to raczej w pozytywnym znaczeniu tego slowa.
stalker
Weteran

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]