Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Wstręciucha napisał(a):Zdania jak zwykle w takich tematach są podzielone, jedni wolą duże inni małe... chciałam wam zadać panowie jedno pytanie, niby większej roli wielkość piersi nie odgrywa ...to czemu się z nas śmiejecie jeśli mamy je bardzo duże? Już nie raz czułam się podle bo jakiś facet [czasami i kobieta] zarzucił mi że wyglądam jak Pamela. Wasza pierwsza reakcja jest zawsze taka sama "ale arbuzy" albo "ale one są wielkie", czy Wam się wydaje że My tego nie słyszymy?
Dodam że moje piersi nie są małe ale też nie wyglądają na jakieś strasznie wielgachne, oczywiście trzeba wziąć pod uwagę jak kto postrzega słowo "wielgachne". No ale ogólnie mówiąc stwierdzam iż większość facetów ma dziwne odzywki jeśli zobaczy tak "zjawiskowe" bimbałki.

Wstręciucha napisał(a):No ale czy nigdy nie zdarzyło Ci się stwierdzić wśród znajomych... o ta kobieta ma takie a nie inne piersi? Jakoś trudno mi uwierzyć że w czasie kiedy dorastałeś nie fascynowałeś się kobiecym ciałem...
Wstręciucha napisał(a):No to jesteś jakimś fenomenem...sorki ale wiesz...to jest dziwne szczególnie w dzisiejszych czasach kiedy wszystko i wszyscy są na językach.
Moje spostrzeżenia opieram przede wszystkim na słuchaniu panów tu w UK gdzie niestety ale wielkie panie z jeszcze większymi piersiami są dla nich czymś niespotykanym. Reakcje wręcz kreują się na ich twarzach... nie muszą mówić żebym wiedziała co myślą na temat takiej puszystej kobiety.

Wstręciucha napisał(a):Tylko że jest różnica między mówieniem o kimś w dobrym znaczeniu a złym. Ja w tym temacie domagam się odpowiedzi na pytanie...czemu panowie potrafią tak perfidnie wyzwać kobietę tylko dlatego że ma zbyt duże piersi?
A dla właśnie takich kobiet jedna rada... pokazujcie je, musicie wiedzieć że to co mamy to nasza broń chodź może zdarzyć się wam że usłyszycie słowa krytyki. Aby się o tym przekonać pewnego dnia założyłam bluzkę z dekoltem i wyszłam w miasto... 8 na 10 panów powyżej 24 roku życia było pozytywnie nastawionych na ten niecodzienny widok... to daje do myślenia co nie?
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]