duże czy małe piersi?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez WstrÄ™ciucha » 8 sty 2009, o 01:10

No ale Ty nie masz "balonów" tylko np. ja i to ja mogę tych komentarzy dziennie usłyszeć 50 a Ty zobaczyć np. tylko jedną taką dziewczynę na tydzień. Więc nie możesz stwierdzić że takowe epitety nie są kierowane w stronę takich kobiet tylko dlatego że ich nie wypowiedziałeś lub nie usłyszałeś. No nie porównuj się tak :D
Przytul się do nadziei a w ciszy będzie umierać to co jest naszym bólem.
Wstręciucha
vc Prezes

Reklama

Re: duże czy małe piersi?

Postprzez stalker » 8 sty 2009, o 01:15

Wstręciucha napisał(a):No ale Ty nie masz "balonów" tylko np. ja i to ja mogę tych komentarzy dziennie usłyszeć 50 a Ty zobaczyć np. tylko jedną taką dziewczynę na tydzień. Więc nie możesz stwierdzić że takowe epitety nie są kierowane w stronę takich kobiet tylko dlatego że ich nie wypowiedziałeś lub nie usłyszałeś. No nie porównuj się tak :D

Nie no oczywiscie,ze tak,nie twierdze ze nie ma facetow,ktorzy tak nie mowia.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez WstrÄ™ciucha » 8 sty 2009, o 16:24

No i dlatego chcę znać odpowiedź na to pytanie...co sobie myślą tacy chłopcy, którzy oceniają dziewczynę z dużymi piersiami? Najczęściej zdarza się to w towarzystwie innych facetów więc domyślam się że to w grę wchodzi kwestia popisania się przed znajomymi ale od razu żeby takie epitety? Czy to świadczy o waszym złym wychowaniu czy może o małym zasobie słownictwa ... bo używacie zwrotów mało grzecznych do opisania czegoś co niejednokrotnie się wam podoba.
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stalker » 8 sty 2009, o 16:34

Wstręciucha napisał(a):No i dlatego chcę znać odpowiedź na to pytanie...co sobie myślą tacy chłopcy, którzy oceniają dziewczynę z dużymi piersiami? Najczęściej zdarza się to w towarzystwie innych facetów więc domyślam się że to w grę wchodzi kwestia popisania się przed znajomymi ale od razu żeby takie epitety? Czy to świadczy o waszym złym wychowaniu czy może o małym zasobie słownictwa ... bo używacie zwrotów mało grzecznych do opisania czegoś co niejednokrotnie się wam podoba.

Stawiam na wychowanie i kulture osobista.Facet dobrze wychowany nie powie kobiecie-ale masz wielkie cyce,zarzuc sobie na plecy-czy cos podobnego.Z drugiej strony to 1000 kobiet robi sobie operacje plastyczne na powiekszenie piersi,to znowu nie wiem czy duzy biust to jakis komplex.To ze masz duzy biust to raczej nie problem,problem raczej lezy po stronie tych baranow,ktorzy zle wyrazaja sie na temat biustu.
stalker
Weteran

Postprzez WstrÄ™ciucha » 8 sty 2009, o 17:04

Duży biust jest w modzie, przy tym szczupła sylwetka i staje przed nami "ideał kobiety" ...zauważam właśnie u panów starszych[mądrzejszych życiowo] że to co kiedyś tak mocno obrażali teraz stało się ich ulubionym tematem dyskusji w gronie znajomych. Nie ma to jak stwierdzić ..."ta to ma fajne cyki, fajnie byłoby jej coś tam włożyć". :P
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stachel94 » 8 sty 2009, o 22:52

Wstręciucha napisał(a):Duży biust jest w modzie, przy tym szczupła sylwetka i staje przed nami "ideał kobiety" ...zauważam właśnie u panów starszych[mądrzejszych życiowo] że to co kiedyś tak mocno obrażali teraz stało się ich ulubionym tematem dyskusji w gronie znajomych. Nie ma to jak stwierdzić ..."ta to ma fajne cyki, fajnie byłoby jej coś tam włożyć". :P

Za duże, też nie są dobre. Moja dziewczyna ma takie akurat :P
stachel94
Przyjaciel forum

Postprzez WstrÄ™ciucha » 8 sty 2009, o 23:48

Są gusta i guściki, dla Ciebie duże to D dla innych F ... wiadomo że wszystkim takie duże piersi się nie spodobają ale jest duża rzesza fanów "polujących" na takie rozmiary i to do nich kieruję tą ostatnią wypowiedź.
Ciebie mogę zapytać o to czy kiedyś zdarzyło Ci się wyśmiać taką panią?
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stachel94 » 9 sty 2009, o 22:23

Wstręciucha napisał(a):Są gusta i guściki, dla Ciebie duże to D dla innych F ... wiadomo że wszystkim takie duże piersi się nie spodobają ale jest duża rzesza fanów "polujących" na takie rozmiary i to do nich kieruję tą ostatnią wypowiedź.
Ciebie mogę zapytać o to czy kiedyś zdarzyło Ci się wyśmiać taką panią?

Powiem tak, nigdy nie śmiałem sie z wyglądu kobiety (no oprócz Joli R., ale to wyjątek).
stachel94
Przyjaciel forum

Postprzez WstrÄ™ciucha » 9 sty 2009, o 22:34

Jola R. a dokładniej możesz coś o tym nam napisać?

Co do mojego pytania, nagle się okazuje że żaden z panów się nie naśmiewał z tych rozmiarów... to od kogo ja to kurna słyszałam. :eek:
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez stalker » 10 sty 2009, o 12:31

Wstręciucha napisał(a):Jola R. a dokładniej możesz coś o tym nam napisać?

Co do mojego pytania, nagle się okazuje że żaden z panów się nie naśmiewał z tych rozmiarów... to od kogo ja to kurna słyszałam. :eek:

Musialas trafic na wyjatkowych palantow lub smarkaczy,bo tylko tacy wysmiewaja duze piersi w szyderczy sposob.
stalker
Weteran

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]