Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

Wstręciucha napisał(a):No ale Ty nie masz "balonów" tylko np. ja i to ja mogę tych komentarzy dziennie usłyszeć 50 a Ty zobaczyć np. tylko jedną taką dziewczynę na tydzień. Więc nie możesz stwierdzić że takowe epitety nie są kierowane w stronę takich kobiet tylko dlatego że ich nie wypowiedziałeś lub nie usłyszałeś. No nie porównuj się tak
Wstręciucha napisał(a):No i dlatego chcę znać odpowiedź na to pytanie...co sobie myślą tacy chłopcy, którzy oceniają dziewczynę z dużymi piersiami? Najczęściej zdarza się to w towarzystwie innych facetów więc domyślam się że to w grę wchodzi kwestia popisania się przed znajomymi ale od razu żeby takie epitety? Czy to świadczy o waszym złym wychowaniu czy może o małym zasobie słownictwa ... bo używacie zwrotów mało grzecznych do opisania czegoś co niejednokrotnie się wam podoba.

Wstręciucha napisał(a):Duży biust jest w modzie, przy tym szczupła sylwetka i staje przed nami "ideał kobiety" ...zauważam właśnie u panów starszych[mądrzejszych życiowo] że to co kiedyś tak mocno obrażali teraz stało się ich ulubionym tematem dyskusji w gronie znajomych. Nie ma to jak stwierdzić ..."ta to ma fajne cyki, fajnie byłoby jej coś tam włożyć".

Wstręciucha napisał(a):Są gusta i guściki, dla Ciebie duże to D dla innych F ... wiadomo że wszystkim takie duże piersi się nie spodobają ale jest duża rzesza fanów "polujących" na takie rozmiary i to do nich kieruję tą ostatnią wypowiedź.
Ciebie mogę zapytać o to czy kiedyś zdarzyło Ci się wyśmiać taką panią?

Wstręciucha napisał(a):Jola R. a dokładniej możesz coś o tym nam napisać?
Co do mojego pytania, nagle się okazuje że żaden z panów się nie naśmiewał z tych rozmiarów... to od kogo ja to kurna słyszałam.
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]