macie sprawdzony prezent na Dzień Kobiet?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez toomekkk » 19 lut 2010, o 19:44

niedawno były Walentynki a już za pasem 8 marca. Macie jakiś sprawdzony prezent na Dzień Kobiet? ja to mamie i siostrze zawsze książkę+ kwiatek. praktyczne i przyjemne ;)
toomekkk
Rekrut

Reklama

Re: macie sprawdzony prezent na Dzień Kobiet?

Postprzez shwungistka » 19 lut 2010, o 22:37

Kwiatek to klasyka, niby mówimy że ich nie chcemy, bo szybko więdną, ale czekamy na nie najbardziej
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez toomekkk » 23 lut 2010, o 18:53

shwungistka, dzięki Ci, czyli są normalne kobiety, które nie wymagają mega wymyślnych prezentów, a które ucieszy prawdziwy kwiatek ;)
toomekkk
Rekrut

Postprzez Pablo86 » 24 lut 2010, o 17:07

Też uważam, że dziewczyny tak narzekaja narzekaja, a w sumie to cieszą sie z kwiatow. Jak raz dziewczyny dostały jakis komplet kosmetyków to tez byly niezadowolone, bo jedna czegos nie lubi a inna cos tam...A kwiatek to kwiatek. Jesli jednak chce się coś oryginalnego, to moze warto pomyslec o specjalnym wydaniu gazety z artykulem o wybranej kobiecie na pierwszej stronie. Bardzo fajny pomysł na prezent na Dzień Kobiet. Wiem, że w kilku szkołach chłopaki zrobili coś takiego dla koleżanek z klasy i bardzo się spodobało. Bo w sumie to ma wymowe jak kwiatek, liczy sie pamięć, ale nie jest oklepane. Więc może coś takiego.
Pablo86
Gosc

Postprzez Nikotyna » 28 lut 2010, o 20:22

No wreszcie odpowiedź normalnej dziewczyny. Jako człowiek analizujący ludzkie zachowania odpowiem: prezent z opisem o jej samej - wiecie mimo wszystko zachować w niej same cechy. Poza tym można walnąć niezły żart, albo jeżeli twoja szkoła jest tak porą... jak moja i każdy spacer traktują jak randkę to spytaj się swojej najbliżej koleżanki czy nie możesz po szkole wpaść do niej itd. uważaj jak się zgodzi w twojej szkole ty jesteś panem i psychologiem
Nikotyna
Rekrut

Postprzez boliszka » 5 mar 2010, o 00:03

Drodzy Panowie, warto tez czasem pomyslec o prezentach - typu np. jakas fajna bielizna.Mysle ze my kobiety nie chcemy juz dostawac czekoladek,bombonierek i perfum,ale jakies fajne niespodzianki typu wspomniana bielizna byłaby bardzo dobrym prezentem.
boliszka
Rekrut

Postprzez osiol182b » 10 mar 2010, o 20:23

a ja ostatnio nakupiłem cukierów, bielizne, małe kolorowe pudełko i wielkie czerwone pudło...

bielizna poszła do małego pudełka, małe pudełko poszło na spód wielkiego pudełka i zostało zasypane cukierkami, później wieczko, kokarda i prezent gotowy...
moje laski
osiol182b
Gosc

Postprzez Reven » 4 lut 2011, o 16:19

Zdarzyło mi się kupić parę razy tomik ulubionych wierszy ale książkę, której moja luba bardzo chciała, prezent zdecydowanie trafiony :good:
Reven
Gosc

Postprzez Platinium2601 » 21 lut 2011, o 19:40

Wydaje mi się że oryginalnym pomysłem na prezent byłby taki pendrive w kształcie serca, praktyczna biżuteria, w dodatku bardzo ładna. Tutaj takie sprzedają np. http://www.diamondflash.pl/. Polecam!
Platinium2601
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 22 lut 2011, o 22:52

ja Wam coś podsunę, co bardzo mi się podoba ;) może i Was zainteresuje, moim zdaniem prezent idealny :)
http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... ien_kobiet
dorota_czarna
Prezes

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]