Temat dla pakerów

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez Nasze-Forum.pl » 5 sty 2009, o 18:25

Dobra wkurzyłem się, jedyna masa jaką posiadam to masa tłuszczowa głównie w okolicach brzucha, którego obwód mam tylko parę naście cm mniejszy od klatki piersiowej (wyszło przy dobieraniu garnituru) :D

Postanowienia noworoczne: wracam na siłownie, 3x w tygodniu (w miarę możliwości), ograniczenie do minimum imprez, i opijania się browarami, całkowite rzucenie fajek.

Dieta i dobór ćwiczeń, na pierwsze 3mc mimo wszystko na masę tym razem mięśniową, następne 3mc na zrzucenie tłuszczu czyli tzw. redukcja.

Od przyszłego tygodnia będę brał kreatynę, + myślę o jakimś "shocku" na zwiększenie chęci i mocy na treningach :D

Co polecacie na zrzucenie brzucha?

Czy samym ćwiczeniem np. tego:

da radę? No bo zasadniczo to czytałem, że to wyrobi mięśnie które będa ukryte pod tłuszczem, który zrzuć można poprzez bieganie, rowerek, i dietę o ujemnym balansie kalorii ... :scratch: :D

Trzeba choć trochę poprawić swoją sylwetkę, żeby nie mieć latem kompleksów na plaży ... :glare:
W świecie, w którym głupota stała się normą, warto być nienormalnym ...
Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Reklama

Re: Temat dla pakerów

Postprzez stalker » 5 sty 2009, o 18:47

Takie cwiczenia to dla panienek.Ja wkladalem nogi pod kaloryfer,bralem 2krazki 10kilowe i 3serie po 12powt.
Jak to sie mowi masa robi wrazenie,co z tego jak bedziemy miec piekna rzezbe jak w bicepsie bedzie 35cm.Osobiscie polecam tzw.bombardowanie miesnia.Cwiczysz przez 3mc i rezultat widac,powinienes przybrac na masie 3cm.u mnie sie sprawdzilo.Co do odrzywek polecam Whey pro Gainer2,bez problemu kupisz w Polsce,nie musisz do tego kupowac kreatyny.Jezeli bys gdzies trafil na maximuscle cyclone to bierz nie zastanawiaj sie,jest najlepsza,rok temu jeszcze w Polsce nie bylo.
Tutaj masz trening i opis.http://www.kulturystyka.org.pl/modules/ ... toryid=129
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 5 sty 2009, o 19:01

stalker napisał(a):Takie cwiczenia to dla panienek.Ja wkladalem nogi pod kaloryfer,bralem 2krazki 10kilowe i 3serie po 12powt.

A według mnie, jeśli chodzi mi na razie o zrzucenie tłuszczu z brzucha, a nie wyrobienie samych jego mięśni, to chyba lepsze będa te dla panienek czyli dużo więcej ćwiczeń, dużo więcej serii, dłuży czas ćwiczeń? :confused:

stalker napisał(a):Co do odrzywek polecam Whey pro Gainer2,bez problemu kupisz w Polsce,nie musisz do tego kupowac kreatyny.

No ciekawe, wszystko w jednym niby. Ale na razie wszamam to co mam czyli kreatyna w capsach cm2 1250mg, BCAA też oddzielnie mam, omega 3, witaminki - centrum, jakieś białko/gainera tylko muszę dokupić
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez stalker » 5 sty 2009, o 20:01

Jezeli chodzi o samo zrzucenie tluszczyku to bieganie,ale wiadomo,ze biegac sie nie chce wiec mozna zastapic to skakankÄ… i skakac w domu ile tylko sie da,az sie spocisz jak mysz koscielna a tluszczyku ubedzie,obre jest jeszcze boxowanie w worek.
Ogolnie chodzi o meczenie organizmu w czasie ktorego jest spalanie tluszczu. :good:
stalker
Weteran

Postprzez lucjuk » 5 sty 2009, o 23:14

Admin - przecież na chyba każdej siłowni masz gościa, który powinien Ci pomóc w doborze ćwiczeń adekwatnych do potrzeb, formy itd. (tak mi zawsze kumple mówili którzy chodzili - bo ja tam siłki to tylko troszkę miałem jak się tym moim sportem bawiłem, więc sam konkretnych ćwiczeń polecać nie chcę).
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez stalker » 6 sty 2009, o 00:55

lucjuk napisał(a):Admin - przecież na chyba każdej siłowni masz gościa, który powinien Ci pomóc w doborze ćwiczeń adekwatnych do potrzeb, formy itd. (tak mi zawsze kumple mówili którzy chodzili - bo ja tam siłki to tylko troszkę miałem jak się tym moim sportem bawiłem, więc sam konkretnych ćwiczeń polecać nie chcę).

Moze tak bylo 20lat temu,dzis jak nie zaplacisz gosciowi to mozesz pomarzyc,najwyzej pomoze Ci wycisnac sztange i to wszystko.Jezeli trenujesz zawodowo w klubie to tak,ale i tak musisz placic.A i organizm kazdego czlowieka jest inny,aby specjalista dobral do Ciebie odpowiedni trening to troche czasu uplynie.
Na silowni moze byc trener wynajety przez wlasciciela silowni i cos tam Ci podpowiedziec ale to nie jest rownoznaczne z dobrym dobraniem programu treningowego.
stalker
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 6 sty 2009, o 12:35

lucjuk napisał(a):Admin - przecież na chyba każdej siłowni masz gościa, który powinien Ci pomóc w doborze ćwiczeń adekwatnych do potrzeb, formy itd.

Niestety w mojej piwnicznej siłowni nie mam trenera, a mój partner od treningów zapadł się pod ziemię :confused:

stalker napisał(a):Jezeli chodzi o samo zrzucenie tluszczyku to bieganie,ale wiadomo,ze biegac sie nie chce wiec mozna zastapic to skakanką i skakac w domu ile tylko sie da,az sie spocisz jak mysz koscielna a tluszczyku ubedzie,obre jest jeszcze boxowanie w worek.

No właśnie biegać się nie chce, na skakance też nie, zostaje orbitrek, walenie w worek, wiosną/latem badminton z Panią moderator, i rowerek :D
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez lucjuk » 6 sty 2009, o 20:27

A sorry bo Ty swoją masz - myślałem, że gdzieś się zapisałeś ;)
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez stachel94 » 7 sty 2009, o 01:32

Nasze-Forum.Net napisał(a):... wiosną/latem badminton z Panią moderator, ...

Aż tak dobrze znasz Panią moderator? :P
stachel94
Przyjaciel forum

Postprzez stalker » 7 sty 2009, o 01:36

stachel94 napisał(a):
Nasze-Forum.Net napisał(a):... wiosną/latem badminton z Panią moderator, ...

Aż tak dobrze znasz Panią moderator? :P

To ja Ci podpowiem Oni sa jak SDM :D :grin: :good:
stalker
Weteran

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]