Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

stalker napisał(a):Takie cwiczenia to dla panienek.Ja wkladalem nogi pod kaloryfer,bralem 2krazki 10kilowe i 3serie po 12powt.
stalker napisał(a):Co do odrzywek polecam Whey pro Gainer2,bez problemu kupisz w Polsce,nie musisz do tego kupowac kreatyny.

lucjuk napisał(a):Admin - przecież na chyba każdej siłowni masz gościa, który powinien Ci pomóc w doborze ćwiczeń adekwatnych do potrzeb, formy itd. (tak mi zawsze kumple mówili którzy chodzili - bo ja tam siłki to tylko troszkę miałem jak się tym moim sportem bawiłem, więc sam konkretnych ćwiczeń polecać nie chcę).
lucjuk napisał(a):Admin - przecież na chyba każdej siłowni masz gościa, który powinien Ci pomóc w doborze ćwiczeń adekwatnych do potrzeb, formy itd.

stalker napisał(a):Jezeli chodzi o samo zrzucenie tluszczyku to bieganie,ale wiadomo,ze biegac sie nie chce wiec mozna zastapic to skakanką i skakac w domu ile tylko sie da,az sie spocisz jak mysz koscielna a tluszczyku ubedzie,obre jest jeszcze boxowanie w worek.

stachel94 napisał(a):Nasze-Forum.Net napisał(a):... wiosną/latem badminton z Panią moderator, ...
Aż tak dobrze znasz Panią moderator?

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]