zazdrość...

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez Monika » 15 lis 2008, o 01:30

czy jesteście zazdrośni o swoją drugą połówkę?w jakich przypadkach to następuje?gdy rozmawia ze swoim ex..czy wystarczy że spojrzy się na innego faceta? mam znajomą której facet sprawdzał codziennie rano jak jeździ ubrana do pracy..zabronił jej chodzić na solarium..zakładać stringi...nie mówiąc już o spódniczkach w których mogła chodzić tylko jak spotykała sie z nim...nie musze chyba pisać że ten związek nie przetrwał..to zdecydowanie była chora zazdrość:)
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Reklama

Re: zazdroœć...

Postprzez stalker » 15 lis 2008, o 01:43

Pewnie,ze jestesmy,mowi sie,ze bez zazdrosci nie ma milosci,oczywiscie bez przesadyzmu.Jezeli ktos kogos kocha to z pewnoscia jest troszke zazdrosci,wchodzi tutaj jeszcze zaufanie.Odrobinka zazdrosci jeszcze nikomu nie zaszkodzila.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez Monika » 15 lis 2008, o 01:49

a jaki sposób jesteś zazdrosny o swoją dziewczynę?
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez stalker » 15 lis 2008, o 01:54

Monika napisał(a):a jaki sposób jesteś zazdrosny o swoją dziewczynę?

A to juz moja slodka tajemnica.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez Jarek » 18 lis 2008, o 22:06

Nie no taka mała zazdrość powinna być w każdym z nas.. Zaufanie do drugiej osoby.. bez tego tylko zbędne kłótnie i powody do obaw, czy oby 2 połówka nie zdradza..
Jarek
Kapitan

Postprzez sadako » 21 lis 2008, o 19:51

Jarek napisał(a):Nie no taka mała zazdrość powinna być w każdym z nas.. Zaufanie do drugiej osoby.. bez tego tylko zbędne kłótnie i powody do obaw, czy oby 2 połówka nie zdradza..

zgadzam się. bo jeśli ktoś kogoś kocha to wiadomo, że malutka zazdrość napewno się bedzie tlić, bo inaczej to chyba komuś nie zależy
sadako
Admiral

Re: zazdrość...

Postprzez Monia » 6 gru 2009, o 23:42

Hehe no tak macie racje ze czasami mozna być zazdrosnym, ale mój facet pisze sobie z innymi dziewczynami bo mu się nudzi przecież :shock: no dobra ja rozumiem z koleżanką, ale zaraz jej słodzić :blink: no ej sory dla mnie to troche nie powazne jest. A gdy powiedziałam mu o tym to zaraz mi wmusza że mi się poprzewracało i ze nie jest taki jak go oceniam i wg. No szok.! :o
Jak myślicie co mam z tym zrobić.??????
Monia
Gosc

Re: zazdrość...

Postprzez Miechu14 » 13 gru 2009, o 19:34

Monia napisał(a):Hehe no tak macie racje ze czasami mozna być zazdrosnym, ale mój facet pisze sobie z innymi dziewczynami bo mu się nudzi przecież :shock: no dobra ja rozumiem z koleżanką, ale zaraz jej słodzić :blink: no ej sory dla mnie to troche nie powazne jest. A gdy powiedziałam mu o tym to zaraz mi wmusza że mi się poprzewracało i ze nie jest taki jak go oceniam i wg. No szok.! :o
Jak myślicie co mam z tym zrobić.??????

Porozmawiać z nim na poważnie. Powiedzieć że ci się to nie podoba , że przyjęcia jest kiedy on rozmawia z koleżankami tak po prostu , ale że on już przesadza. Jeśli nie będzie w stanie pójść na kompromis to możesz jeszcze ewentualnie spróbować opcji "pokażę mu jak to jest" dla tak zwanych uparciuchów) , czyli zacząć "słodzić" swoim kolegom. Mało skuteczna opcja i często wywołuje rozpad.......szczególnie , jeśli ten kto zaczął nie potrafi wykazać się dojrzałością i pójść na kompromis.
Miechu14
Gosc

Reklama

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]