Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)stalker napisał(a):Powinien byc calkowity zakaz sciagania,a delikwent zlapany na sciaganiu powinien zostac zdyskwalfikowany z danego egzaminu i zawieszony na 2tyg.w obowiazkach ucznia.

)
lucjuk napisał(a):Powaga, jak się jest zawieszonym to się nie chodzi do szkoły?
Niezłe - i to ma być kara dla takiego mało rozumnego - on to gotów za nagrodę potraktować.
stalker napisał(a):lucjuk napisał(a):Powaga, jak się jest zawieszonym to się nie chodzi do szkoły?
Niezłe - i to ma być kara dla takiego mało rozumnego - on to gotów za nagrodę potraktować.
Powaga powaga,ale masz w papierach zawieszenie,pozdawac musisz,ale nie masz szansy na dobra ocene a konsekwencje sa takie ze i na dobra uczelnie trudniej sie dostac.Oczywiscie w Polsce to jeszcze dlugo tak nie bedzie a i malorozumnemu to wystarczy pisac i czytac po cholere mu studia wiec dla takiego to bylby raj,zda czy nie zda wszystko mu jedno.

)Jarek napisał(a):Zaraz zaraz.. nie wiem, czy dobrze mówię, ale jak się zawiesza ucznia w prawach to do szkoły nadal chodzi.. w mojej klasie kilka osób było zawieszonych na 5 miesięcy.. A kara polegała na tym, że nie mogły one w żaden sposób reprezentować szkoły, korzystać ze szkolnej stołówki itp..
)Powrót do Szkoła, nauka, edukacja
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]