Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
stalker napisał(a):
Zapewne chodzi o pieniadze-mundurki powinna zakupic szkola,powinny byc wizytowka szkoly i dzieciaki powinny chodzic w nich zadowolone.Tutaj swietnie to wyglada,kazda szkola ma inny sa w roznych kolorach,spodnie,biala koszula,kamizelka,marynarka,pantofle,to jest caly mundurek,zapewne widziales gdzies na filmach i tak powinno byc w Polsce ale jak sie to wszystko zliczy niech taki komplecik kosztuje 100zl x ilosc uczniow to troche jest a szkoly nie stac.

serojad napisał(a):
Ludzie, którzy prace kupili w większości miało poprawkę.
serojad napisał(a):
Nauczyciele nie traktują już swojego zawodu tak jak kiedyś. Teraz zależy im chyba tylko na dobrej premii, atrakcyjnej wypłacie i na tym, żeby stracić mało nerwów..

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)LadyMakbet napisał(a):może rzeczywiście tylko ta matura bulwersuje, ale ogólnie wydaje mi się, że dla lepszych jednostek są jakieś możliwości, można się udoskonalić, wiadomo - zależy na jakich nauczycieli się trafi, ale bywają jeszcze tacy z prawdziwym powołaniem
mundurki to był polary i bluzki, które wyglądały tandetnie.
ja jednak jestem zadowolona z moich szkół
kamil-INTER- napisał(a):W mojej byłej szkole to co poniedziałek musiałem chodzić w garniaku. Była i pewnie jest taka nauczycielka, która gdy nie miałeś krawata to wyrzucała z klasy.
)
)LuKaSz napisał(a):mam pytanie, kiedys było głośno w telewizji ze uczniowie nie musza robic pracy domowej w domu, i jak to w koncu jest

)Powrót do Szkoła, nauka, edukacja
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]