Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Witam. Potrzebujesz pomocy w napisaniu prezentacji maturalnej z języka polskiego? Napisz do mnie maila a dowiesz się wszystkiego dokładniej. Prace pisze nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem. Posiadam również maile oraz kontakty z osobami, które korzystały z jego usług. Cena konkurencyjna!

Nasze-Forum.Net napisał(a):Mnie załamuje obecna matura ustna z polskiego, trzeba przygotować prezentacje, i później o niej poopowiadać, za moich czasów trzeba było wszystko umieć, pytania jaki się dostanie to była niewiadoma.
W dodatku, kwitnie biznes, te wypracowania przygotowują za kasę sami nauczuciele, znaleźli sobie sposób na dorobek, moim zdaniem to trochę nie etyczne ...
Witam. Potrzebujesz pomocy w napisaniu prezentacji maturalnej z języka polskiego? Napisz do mnie maila a dowiesz się wszystkiego dokładniej. Prace pisze nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem. Posiadam również maile oraz kontakty z osobami, które korzystały z jego usług. Cena konkurencyjna!
http://www.licealista.net/oferty-f34.html
stalker napisał(a):Co sadzicie o naszym szkolnictwie?moze nie doslownie o poziomie nauczania ale caloksztalcie.Mnie osobiscie bardzo sie podobaja zachodnie szkoly,te bractwa alfa beta itd.cos co jednoczy mlodziez a jednoczesnie to ze uczniom takich szkol wstyd jest sciagac i oni sami o tym wiedza.Slyszalem,ze rok temu lub dwa wprowadzono mundurki co okazalo sie totalna porazka,ale nic dziwnego,to co ja widzialem u mojej siostrzenicy to zwykla koszulka za 5zl na ryneczku,to nie ma sie co dziwic.

Nasze-Forum.Net napisał(a):Mnie załamuje obecna matura ustna z polskiego, trzeba przygotować prezentacje, i później o niej poopowiadać, za moich czasów trzeba było wszystko umieć, pytania jaki się dostanie to była niewiadoma.
W dodatku, kwitnie biznes, te wypracowania przygotowują za kasę sami nauczuciele, znaleźli sobie sposób na dorobek, moim zdaniem to trochę nie etyczne ...

Monika napisał(a):kiedyś była matura że trzeba było się nauczyć pytań..siadało się przed komisją i się odpowiadało...bez sensu...bo to było kucie na pamięć pytań które i tak za jakiś czas się zapominało..natomiast nowa matura jest przygotowaniem do studiów..bo botem na studiach ma się różne seminaria które trzeba wygłosić..człowiek uczy się nie tylko czytania z kartki jak również nie tylko uczenia się na pamięć...

lucjuk napisał(a):
Mundurki - powiem tak, wg mnie to była bardzo dobra idea, kwestia bezpieczeństwa jest niepodważalna na terenie szkoły. Schludność i ich wygląd trudno generalizować, bo mundurki były przeróżne. Osobiście nie chciałbym w nich chodzić - pewnie kwestia przyzwyczajenia - ale dostrzegam wiele pozytywów w tym projekcie.
Jestem przekonany, że to nie ich wygląd leżał u podnóża fiaska tego projektu.
serojad napisał(a):
Nauczyciele nie traktują już swojego zawodu tak jak kiedyś. Teraz zależy im chyba tylko na dobrej premii, atrakcyjnej wypłacie i na tym, żeby stracić mało nerwów..
Powrót do Szkoła, nauka, edukacja
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]