Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):Jak to skad wiem,bo jestem szczesliwy i kondycje tez mam niczego sobie na brak kumpli nie narzekam a wf olewalem
Tak samo moge zapytac Ciebie,czemu zrezygnowales z lyzwiarstwa,moze bylbys gwiazda swiatowa i na chwile obecna mialbys pare baniek na koncie.
A z jakiej racji mialbym kasowac po 50k w Polsce-przez uczeszczanie na szkolny wf?
Inni chodzili i jakos nie kasuja.
Inni byli lepsi - w łyżwiarstwie nie zarobisz "paru baniek", a faktem jest, że to doświadczenia wiele mnie nauczyło. Zwłaszcza jak codziennie przebywa się z dużą grupą ludzi, z których wiadomo, nie wszystkich lubi się tak samo, ale dogadywać się trzeba.
Nie jeden kasuje, więc z takiej racji.
Dogadywac sie juz umiesz,w przebywaniu z duza grupa ludzi tez masz wprawe wiec moze poprostu za malo z siebie dawales?stalker napisał(a):A jak bys wymyslil jakas rewie lyzwiarska,stworzyl cos zupelnie nowego,cos co podobaloby sie ludziom,organizowal wyjazdy i pokazy stal sie najlepsza organizacja lyzwiarska do poziomu swiatowego,to tez bys paru baniek nie zarobil?Wyzwiarstwo jest malo popularne wiec miales szanse to zmienic,doprowadzic je do poziomu pilki noznej,wtedy mialbys taka kase,ze w glowie sie nie miesci.Dogadywac sie juz umiesz,w przebywaniu z duza grupa ludzi tez masz wprawe wiec moze poprostu za malo z siebie dawales?

lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):A jak bys wymyslil jakas rewie lyzwiarska,stworzyl cos zupelnie nowego,cos co podobaloby sie ludziom,organizowal wyjazdy i pokazy stal sie najlepsza organizacja lyzwiarska do poziomu swiatowego,to tez bys paru baniek nie zarobil?Wyzwiarstwo jest malo popularne wiec miales szanse to zmienic,doprowadzic je do poziomu pilki noznej,wtedy mialbys taka kase,ze w glowie sie nie miesci.Dogadywac sie juz umiesz,w przebywaniu z duza grupa ludzi tez masz wprawe wiec moze poprostu za malo z siebie dawales?
Rewii już jest na kopy. W tej materii nic nowego się nie wymyśli. Można stworzyć jedynie coś konkurencyjnego.
Sukces piłki nożnej nie opiera się na działaniach jednej osoby czy nawet jednej grupy osób.
Gdzie za mało z siebie dawałem - bo nie wiem do czego to miałoby się odnosić?
stalker napisał(a):Dlaczego inni byli lepsi?moze za malo sie starales?

sadako napisał(a):słuchajcie od pewnego czasu nie widzę nic zwiazanego z znienawidzonymi przedmiotami w szkole....

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)sadako napisał(a):słuchajcie od pewnego czasu nie widzę nic zwiazanego z znienawidzonymi przedmiotami w szkole....

sadako napisał(a):Jakiego przedmiotu nienawidziliście zawsze w szkole? A moze któryś był waszym ulubionym?
Powrót do Szkoła, nauka, edukacja
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]