Znienawidzony przedmiot

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Postprzez stalker » 24 sty 2009, o 16:22

lucjuk napisał(a):
stalker napisał(a):Jak to skad wiem,bo jestem szczesliwy i kondycje tez mam niczego sobie na brak kumpli nie narzekam a wf olewalem
Tak samo moge zapytac Ciebie,czemu zrezygnowales z lyzwiarstwa,moze bylbys gwiazda swiatowa i na chwile obecna mialbys pare baniek na koncie.
A z jakiej racji mialbym kasowac po 50k w Polsce-przez uczeszczanie na szkolny wf?
Inni chodzili i jakos nie kasuja.

Inni byli lepsi - w łyżwiarstwie nie zarobisz "paru baniek", a faktem jest, że to doświadczenia wiele mnie nauczyło. Zwłaszcza jak codziennie przebywa się z dużą grupą ludzi, z których wiadomo, nie wszystkich lubi się tak samo, ale dogadywać się trzeba.
Nie jeden kasuje, więc z takiej racji.

A jak bys wymyslil jakas rewie lyzwiarska,stworzyl cos zupelnie nowego,cos co podobaloby sie ludziom,organizowal wyjazdy i pokazy stal sie najlepsza organizacja lyzwiarska do poziomu swiatowego,to tez bys paru baniek nie zarobil?Wyzwiarstwo jest malo popularne wiec miales szanse to zmienic,doprowadzic je do poziomu pilki noznej,wtedy mialbys taka kase,ze w glowie sie nie miesci. :D Dogadywac sie juz umiesz,w przebywaniu z duza grupa ludzi tez masz wprawe wiec moze poprostu za malo z siebie dawales?
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Reklama

Re: Znienawidzony przedmiot

Postprzez lucjuk » 24 sty 2009, o 20:54

stalker napisał(a):A jak bys wymyslil jakas rewie lyzwiarska,stworzyl cos zupelnie nowego,cos co podobaloby sie ludziom,organizowal wyjazdy i pokazy stal sie najlepsza organizacja lyzwiarska do poziomu swiatowego,to tez bys paru baniek nie zarobil?Wyzwiarstwo jest malo popularne wiec miales szanse to zmienic,doprowadzic je do poziomu pilki noznej,wtedy mialbys taka kase,ze w glowie sie nie miesci. :D Dogadywac sie juz umiesz,w przebywaniu z duza grupa ludzi tez masz wprawe wiec moze poprostu za malo z siebie dawales?

Rewii już jest na kopy. W tej materii nic nowego się nie wymyśli. Można stworzyć jedynie coś konkurencyjnego.
Sukces piłki nożnej nie opiera się na działaniach jednej osoby czy nawet jednej grupy osób.
Gdzie za mało z siebie dawałem - bo nie wiem do czego to miałoby się odnosić?
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez stalker » 24 sty 2009, o 21:33

lucjuk napisał(a):
stalker napisał(a):A jak bys wymyslil jakas rewie lyzwiarska,stworzyl cos zupelnie nowego,cos co podobaloby sie ludziom,organizowal wyjazdy i pokazy stal sie najlepsza organizacja lyzwiarska do poziomu swiatowego,to tez bys paru baniek nie zarobil?Wyzwiarstwo jest malo popularne wiec miales szanse to zmienic,doprowadzic je do poziomu pilki noznej,wtedy mialbys taka kase,ze w glowie sie nie miesci. :D Dogadywac sie juz umiesz,w przebywaniu z duza grupa ludzi tez masz wprawe wiec moze poprostu za malo z siebie dawales?

Rewii już jest na kopy. W tej materii nic nowego się nie wymyśli. Można stworzyć jedynie coś konkurencyjnego.
Sukces piłki nożnej nie opiera się na działaniach jednej osoby czy nawet jednej grupy osób.
Gdzie za mało z siebie dawałem - bo nie wiem do czego to miałoby się odnosić?

Dlaczego inni byli lepsi?moze za malo sie starales?
stalker
Weteran

Postprzez lucjuk » 24 sty 2009, o 23:23

stalker napisał(a):Dlaczego inni byli lepsi?moze za malo sie starales?

Dlaczego byli lepsi? - bo wcześniej zaczęli niż ja (ja zacząłem bardzo późno jak na ten sport więc i tak się cieszyłem, że udało mi się ich podgonić, a niejednego przegonić), bo trenowali w lepszych warunkach (takie miałem tylko przez ostatnie 2 lata zabawy na lodzie gdy zmieniłem klub), bo może mieli więcej talentu. To wystarczy.
Staranności sobie zarzucić nie mogę, tym bardziej, że za dużo czasu mnie to kosztowało, żeby sobie bimbać :)
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez sadako » 25 sty 2009, o 02:49

słuchajcie od pewnego czasu nie widzę nic zwiazanego z znienawidzonymi przedmiotami w szkole....
sadako
Admiral

Postprzez stalker » 25 sty 2009, o 03:31

sadako napisał(a):słuchajcie od pewnego czasu nie widzę nic zwiazanego z znienawidzonymi przedmiotami w szkole....

Admin mi astralnie powiedzial,ze weterani moga sobie na maly offtop pozwolic. :P
stalker
Weteran

Postprzez LadyMakbet » 25 sty 2009, o 15:03

jak to powiedział lucjuk dobry offtop jest podstawą na każdym forum :P
a ja trzymam się tego, że w-f w szkole jest dobrą sprawą.
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez lucjuk » 25 sty 2009, o 15:31

sadako napisał(a):słuchajcie od pewnego czasu nie widzę nic zwiazanego z znienawidzonymi przedmiotami w szkole....

"miej serce i patrzaj sercem"
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez stachel94 » 30 sty 2009, o 00:34

sadako napisał(a):Jakiego przedmiotu nienawidziliście zawsze w szkole? A moze któryś był waszym ulubionym?

Ja nie nawidziłem informatyki (choć teraz ją studiuję). To były najnudniejsze lekcje, 10 minut pracy, a potem 80 minut nudy. Na szczęcie mieliśmy internet.
stachel94
Przyjaciel forum

Postprzez Marlena » 31 sty 2009, o 17:36

Ja nienawidzÄ™ fizy, dla mnie to czarna magia :/
Marlena
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]