Sztuka podrywania humorem

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez szukamrady » 20 cze 2011, o 13:59

Siema wszystkim czytającym. Jak z Waszym poczuciem humoru? Zastanawialiście się kiedyś jaką rolę odgrywa w kontaktach z płcią przeciwną? Polecam zerknięcie na sztuka podrywania humorem. Ma to sens!
szukamrady
Gosc

Reklama

Re: Sztuka podrywania humorem

Postprzez nikita00 » 4 sty 2012, o 19:25

Jeśli chcielibyście nieco więcej dowiedzieć się o płci przeciwnej, uwodzeniu i związkach to polecam wam świetną metodę mianowicie kursy wodzenia prowadzone prze Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego, z której oferty sama skorzystałam. Szczerze polecam ich szkolenia, mają bardzo dobre opinie, kursy prowadzą profesjonaliści, którzy znają się na rzeczy ;) ja dzięki nim dowiedziałam się, jakie błędy popełniałam i dlaczego mężczyźni mnie ignorowali. Teraz sytuacja wygląda zupełnie inaczej a ja potrafię wykorzystać mój urok ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
nikita00
Gosc

Re: Sztuka podrywania humorem

Postprzez mazsmac » 24 mar 2012, o 16:33

Popieram tÄ… akcjÄ™, co o tym sÄ…dzicie?

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tr ... e-marzenia

Tribestan jest pierwszym w Polsce preparatem na podniesienie libido dla kobiet i mężczyzn. Dzięki niemu spełniamy zmysłowe marzenia i uwalniamy namiętność i pożądanie!

Obrazek

Zorganizowana ogólnopolska kampania uwolnij namiętność i pożądanie. Na Polski rynek wszedł suplement - Tribestan, dzięki któremu namiętność i pożądanie znów może zagościć w każdym związku.
mazsmac
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]