Szukam filmów

Widziałeś ostatnio jakiś ciekawy film w kinie czy TV? A może nie wiesz na co zabrać dziewczynę do kina? To dział dla Ciebie!

Postprzez Knorrek » 2 lut 2012, o 05:14

Nie chodziło to, że Marcinkiewicz jest naszym księciem z bajki tylko o to, że Izabelli się trafiło jak "ślepej kurze ziarno". Nie za specjalnie inteligentna dziewczyna, a znalazła sobie polityka. Ogólnie ja bym takiego "księcia" w życiu nie chciała, no ale jak dla mnie to lekka parodia do której podeszłyśmy humorystycznie. :)
Knorrek
Gosc

Reklama

Re: Szukam filmów

Postprzez Marcik » 3 lut 2012, o 03:10

MatkaBoska- to ten Cina wcale nie będzie zabójczo przystojny:) no przystojny ale jak normalny chłopak a nie jak hollywódzka kukiełka. Reszta obsady całe szczęście też wygląda podobnie no może Katnis jest bardzo ładna i Gale też.
Już mnie pomału nosi bo wkręciłem się w igrzyska i oglądam różne filmiki w sieci zrobione w dużej części przez fanów.
A wiecie że ta aktorka co gra Katniss to wcześniej grała w x-man-ach? Ja nie wiedziałem ale nic dziwnego bo tam grała Mystic czyli tą kameleonkę co potrafiła się zmieniać w kogo chciała.
Marcik
Gosc

Postprzez Gandolfina » 6 lut 2012, o 23:10

Ja pamiętam ją z X-mena, fajnie zagrała, tak autentycznie, wbiła mi się przez to w pamięć. Myślę, że to aktorka o dużych możliwościach i liczę na to, że pokaże to w "Igrzyskach śmierci".
Tylko dwie rzeczy sa wieczne:wszechswiat i ludzka glupota,choc co do pierwszej-nie ma pewnosci.
Gandolfina
Gosc

Postprzez Knorrek » 9 lut 2012, o 04:36

Ja osobiście nie oglądałam X-menów i nie znam tej aktorki z żadnych innych filmów. Więc dobrze usłyszeć, że ma potencjał. Nie wątpiłam w to, że główna bohaterka "igrzysk śmierci" jako właściwie najważniejsza postać będzie musiała być dobra, ale jednak czuję się spokojniejsza przez samo to, że już jest "sprawdzona". Teraz pozostaje tylko czekać i zobaczyć jak się spiszę na dużym ekranie :)
Knorrek
Gosc

Postprzez termos » 9 lut 2012, o 12:49

Lepiej żeby była dobr aw "Igrzyskach". Moje oczekiwania względem niej sa bardzo duże!
termos
Gosc

Postprzez Knorrek » 10 lut 2012, o 03:32

No pewnie, w końcu to ona będzie miała przykuwać uwagę, przez większość filmu. Musi być ciekawa, bo jeśli tak nie będzie to film bardzo dużo straci. Więc myślę, że zadbają o każdy szczegół. Liczę na to :)
Knorrek
Gosc

Postprzez termos » 10 lut 2012, o 13:54

Nie mogę się doczekac tego filmu. Z niecierpliwości zaczęłam jeszcze raz czytać książkę:)
termos
Gosc

Postprzez alan888 » 11 lut 2012, o 16:04

termos napisał(a):Lepiej żeby była dobr aw "Igrzyskach". Moje oczekiwania względem niej sa bardzo duże!

Sprawdziła się z najnowszych X-Man, który był naprawdę dobrym filmem a oczekiwania wobec niego były ogromne.
Więc myślę, że o Igrzyska można być spokojnym :)
alan888
Gosc

Postprzez Marcik » 13 lut 2012, o 01:45

Widać że dostaje role samodzielnych silnych kobiet. Tylko wyzwaniem dla niej będzie to że gra o kilka lat młodsza postać niż sama ma lat:P. Ciekawe czy ona coś robi ze swoim ciałem, że tak młodo wygląda czy tapeta na planie była gruba:)
Akurat do do roli Katnis czyli głównej bohaterki pasuje bo przecież ona dużo przeszła więc pod pewnymi względami jest starsza niż ma lat. My tak szybko dorastać nie musieliśmy w naszym świecie.
Marcik
Gosc

Postprzez Gandolfina » 15 lut 2012, o 14:59

Wielu aktorów gra postacie dużo od siebie młodsze, albo starsze, to jest wpisane w aktorstwo, więc ja nie widzę w tym nic dziwnego i trudnego. W przypadku Katniss to raczej nie problem, bo czy ma 16 czy 21 lat, nadal jest młodą wojowniczką :)
Tylko dwie rzeczy sa wieczne:wszechswiat i ludzka glupota,choc co do pierwszej-nie ma pewnosci.
Gandolfina
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Film

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]