szukam klubu na osiemnastke

Wybierasz się albo wiesz o jakiejś ciekawej imprezie czy koncercie? Zaproś, poinformuj innych o nim, podziel się swoimi wrażeniami po!

Postprzez moniczka89 » 26 mar 2009, o 01:34

Witajcie,
Chciałam niedługo przygotowac osiemnastkę i usłyszałam od znajomych o klubie niedaleko metra służew a mianowicie o deseo. Na youtube znalazłam filmik http://www.youtube.com/watch?v=wqVGNSnXGno i teraz chciałam się dowiedzieć, czy ten klub rzeczywiście jest taki fajny jak na tym filmiku ? :) Dzięki wszystkim za pomoc :*
moniczka89
Gosc

Reklama

Re: szukam klubu na osiemnastke

Postprzez alek55 » 1 wrz 2010, o 17:14

Byliście już w klubie h2o po ostatnich zmianach?
Nazywa się teraz h2o club&beach i w ostatnią sobotę byłem tam na świetnej imprezie.
Na swoim profilu facebookowym dodawane są najnowsze wydarzenia. W najbliższy piątek szykuje się duże wydarzenie HOUSE KINGDOM h2o
alek55
Gosc

Re: szukam klubu na osiemnastke

Postprzez anna9856 » 17 sty 2012, o 01:09

Być może wątek już nieaktualny ale jeżeli ktoś tu trafi to w warszawie nie polecam klubu K8- to okropne miejsce, właściciele są niepowazni, nie da się z nimi nic załatwić, kładą organizację na całej linii. DJe zupełnie nie znają się na swojej robocie plus okolica też jest nieciekawa i nie sposób tam trafić- nie róbcie tam żadnych imprez!!!
anna9856
Gosc

Reklama

Powrót do Imprezy

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]