tani internet do podstawowych funkcji :)

Dyskusje na tematy sprzętu, oprogramowania, języków programowania, stron internetowych itp.

Postprzez miko12 » 15 wrz 2011, o 16:15

cześć,
czy słyszeliście może o dobrej ofercie internetu dla kogoś, kto sprawdza tylko @ i ewentualnie wchodzi na fecebook, grono, lub coś takiego? :D
wszędzie piszą o szybkim internecie a ja potrzebuję taniego internetu! jakieś propozycje :)?
wiem, że w waw oferta bogata, ale gubię się w tym wszystkim, wybaczcie! :D
miko12
Gosc

Reklama

Re: tani internet do podstawowych funkcji :)

Postprzez jumper » 16 wrz 2011, o 01:41

dobre spostrzezenie :). ja mialam podobny problem, internet pochlanial polowe rachunku za wszystkie media w domu a tez nie korzystalam wlasciwie z jego mozliwosci. ciagle proponowali mi zwiekszanie predkosci, w pare z czym szlo zwiekszanie ceny :D . ostatnio wypatrzylam promocje firmy multimedia, ze internet daja za darmo. nie bardzo w to wierzylam, ale powiedzialam o tym mamie. okazalo sie, ze firma multimedia dostarcza nam tv kablowa juz spory okres czasu. poprosilismy o promocje i zrezygnowalismy z dotychczasowego netu. nie jest za szybki, ale teraz jest na prawde za darmo :). polecam! :thumbsup:
jumper
Gosc

Postprzez miko12 » 16 wrz 2011, o 12:59

ooo, to bardzo interesujące :) . internet zupełnie za darmo? :shock:
chciała bym skorzystać z tej promocji, ale wydaje mi się, że nie mam tego szczęścia i nie korzystamy z tv od multimedia...
a ta promocja jest tylko dla dotychczasowych odbiorców? czy jeśli przeniesie się tam wszystko, to też zadziała? :grin:
może udałoby mi się przekonać "władzę"
miko12
Gosc

Postprzez jumper » 17 wrz 2011, o 02:04

tak, oferta jest skierowana do nowych abonentow tez :) . musisz sie dowiedziec o konkrety. pewne jest i wiem na 100%,ze ten internet jest za darmo. :yahoo:
jumper
Gosc

Postprzez miko12 » 29 wrz 2011, o 02:08

a czy ktokolwiek z forumowiczów korzysta z takiego darmowego internetu od multimedia?
może ktoś napisałby o nim coś więcej? :grin:
namówiłam rodziców do telefonu tam i chyba są całkiem ok nastawieni. :)
miko12
Gosc

Reklama

Powrót do Komputery i Internet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]