TRADZIK

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez stillrunning » 10 kwi 2011, o 03:15

Jest całe mnóstwo sposobów na pryszcze i problemy z szeroko pojętym trądzikiem. Tutaj możecie znaleźć sposób odpowiedni dla siebie. :D
Niektórym pomogą kosmetyki i inne smarowidła, innym kuracja hormonalna. Dla każdego coś dobrego :grin:
stillrunning
Gosc

Reklama

Re: TRADZIK

Postprzez simonka » 12 kwi 2011, o 18:17

A to nie jest tak że najważniejsza jest dieta ? Ja co prawda nie mam trądziku ale zdarzają mi się pryszcze i zauważyłam że wyskakują naogół po tym jak zjem coś bardzo tłustego :/ np. chipsy albo czekoladę. I po pizzy też mi wyskakują :/
simonka
Gosc

Postprzez Typ1 » 17 maja 2011, o 18:40

Trądzik jest także często powiązany z opóźnioną, niewłaściwą przemianą materii co jest często bagatelizowane.
Typ1
vc Prezes

Postprzez kruczek2 » 28 lip 2011, o 00:38

Polecam jakiś preparat na trądzik ale to trzeba skonsultować z dermatologiem. Ewentualnie wizytę u kosmetyczki (to jest trochę bolesne) ale przez parę dni wygląda się nieciekawie. Mi pomógł Epiduo. Więc z czystym sumieniem polecam. Najgorszym rozwiązaniem jest wyciskanie!
kruczek2
Gosc

Postprzez bekanamaxa.pl » 28 lip 2011, o 02:41

dermatolog koniecznie!!
jeśli masz słabe nerwy to nie wchodź tu---> http://bekanamaxa.pl/
bekanamaxa.pl
Gosc

Postprzez sinos » 30 sie 2011, o 18:19

Faktycznie, dermatolog doradzi najlepiej, w końcu to lekarz. Mi polecił Untoxin - wypłukuje wszystkie dziwaczne, niepotrzebne i szkodliwe toksyny z organizmu, skóra od razu robi się zdrowsza, nie tylko skóra zresztą, ale ogólnie lepsze poczucie się ma po tym preparacie... A jeśli chodzi o kremy czy maści to nie wiem, mi wystarczyły te tabletki... :]
sinos
Rekrut

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]