Ulubione kanały i programy

Widziałeś ostatnio jakiś ciekawy film w kinie czy TV? A może nie wiesz na co zabrać dziewczynę do kina? To dział dla Ciebie!

Postprzez leaf_woman » 25 mar 2011, o 18:18

Jakie są wasze ulubione kanały telewizyjne. Jakie programy w tv najchętniej oglądacie. Czy jest np. program którego nie można nie oglądać?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Reklama

Re: Ulubione kanały i programy

Postprzez przemik » 28 mar 2011, o 18:17

Nie mam ulubionego kanału ani programu. Najwięcej oglądam chyba tvn i koniecznie Szymona i Kubę. Lubię też posłuchać oglądać choć bardziej słuchać muzyki na vivie, esce tv lub 4funie. Czasami też oglądam fox life a zwłaszcza Chirurgów i Gotowe na wszystko.
przemik
Gosc

Postprzez Jantar » 7 kwi 2011, o 01:22

Ja jestem filmożercą więc oczywiście najbardziej lubię kanały filmowe (FilmBox, HBO, MGM HD, Kino Polska i inne). Czasem włączam też kanały przyrodnicze i dokumentalne, głównie oglądam programy na Discovery Historia czy na BBC Knowledge- odkąd ten kanał dołączył do N-ki- ale nie mam takiej must-see pozycji programowej na tych kanałach. Po prostu oglądam, kiedy mam czas. Jak nie mam czasu to nagrywam- o ile pamiętam, i o ile akurat nie nagrywam jakiegoś filmu :).
Jantar
Gosc

Postprzez Typ1 » 7 kwi 2011, o 19:57

Nie oglądam telewizji. Jeśli mogę zakreślić tutaj lekką kreską soje stanowisko to powiem, że jakość rozrywki w telewizji spada z roku na rok. Pojawia się mnóstwo mózgo-pustynnych programów talk-show. Brak dobrych dokumentów, edukacji i kultury. Teatr w tv już właściwie nie istnieje. Media silnie uwiązane komercyjnie w moim mniemaniu nie mają szansy bytu, chociaż jak rozglądam się po znajomych, coraz więcej jest fanów Rozmów w Toku, Tańca z łopatą i innych, a to przykre. Spłaszczona rozrywka jest efektem rozbudowanego i szczególnego społeczeństwa technokratycznego, które nie wie czym jest dziś tradycja, a jednym z wiodących kanałów informacyjnych staje się FB. Mógłbym o tym wiele.
Typ1
vc Prezes

Postprzez Robotnik » 19 lip 2011, o 02:21

Dwójka i Jeden z 10. Obecnie to chyba jedyny sensowny teleturniej w polskiej TV.
Robotnik
Gosc

Postprzez liveyourlife » 21 lip 2011, o 01:21

Szczerze to nie ma żadnych ciekawych programów i kanałów...ja już prawie wcale nie oglądam telewizji, no chyba że wiadomości i pogoda, ale nie zawsze.
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez sinos » 23 sie 2011, o 12:59

Zgadzam się z Robotnikiem, że 1 z 10 wymiata... Nie znoszę Gilotyny - nic tam nie zależy od wiedzy, zasady są głupkowate, liczy się tylko szczęście... A 1 z 10 sprawdza wiedzę, nie zmienia się od lat - to się ceni...;) A filmów nie oglądam raczej w TV, wszystko jest dostępne w sieci...
sinos
Rekrut

Postprzez Christopher1235 » 29 lis 2011, o 05:32

Istniejąca od 2002 roku polskojęzyczna telewizja satelitarna Edusat od tego roku w znacznym stopniu odświeżyła swoją ramówkę. Docelowy odbiorca-student, pozostał jednak ten sam, co więcej, może on w bezpośredni sposób uczestniczyć w tworzeniu programu. Zawsze byliśmy skierowani na ludzi młodych, zawsze krzewiliśmy kulturę i edukację, a od października postawiliśmy również na rozrywkę i bezpośredni kontakt z widzem. Jak? Zobaczcie sami i sprawdźcie Nas!
Christopher1235
Gosc

Postprzez bozio » 6 gru 2011, o 17:20

Niestety cała kabłowka idzie na psy , chyba brak kasy na nowe filmy
bozio
Gosc

Postprzez tatina » 22 gru 2011, o 16:48

Ja powkręcałam się w Pogromców Mitów na Discovery / Discovery Science :) "nauka przez zabawę", mama byłaby dumna ;)
tatina
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Film

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]