Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
stachel94 napisał(a):stalker napisał(a):A zapomnialem,dawno temu widzialem jeszcze cos takiego jak Zbuntowany aniol .
Mam nadzieję, że to ci sie nie podobało. Ja obejrzałem jeden odcinek (nawet nie cały) i powiedziałem nigdy wiecej.

stachel94 napisał(a):No właśnie, zapomniałem o dwóch najlepszych polskich serialach:
1. Teraz albo nigdy

lucjuk napisał(a):stachel94 napisał(a):No właśnie, zapomniałem o dwóch najlepszych polskich serialach:
1. Teraz albo nigdy
Nawet spoko - tylko denerwujÄ… mnie te "wstawki marzenia", co to 1 zawsze jest w odcinku - nic to dla mnie nie wnosi.
Nasze-Forum.Net napisał(a):http://film.onet.pl/seriale/1,4,8,52090685,139979880,5960727,0,forum.html
tutaj się ktoś najlepiej wypowiedział

stachel94 napisał(a):lucjuk napisał(a):stachel94 napisał(a):No właśnie, zapomniałem o dwóch najlepszych polskich serialach:
1. Teraz albo nigdy
Nawet spoko - tylko denerwujÄ… mnie te "wstawki marzenia", co to 1 zawsze jest w odcinku - nic to dla mnie nie wnosi.
Nawet nie złe sa te wstawki, czasami można się nie skapnąc (ja tak miałem ze dwa razy).Nasze-Forum.Net napisał(a):http://film.onet.pl/seriale/1,4,8,52090685,139979880,5960727,0,forum.html
tutaj się ktoś najlepiej wypowiedział
To też moje ulubione, ale ja jeszcze dorzuce:
1045-1090-6246-8353-3166-2968 - do mojego ulubionego programu

stachel94 napisał(a):lucjuk napisał(a):stachel94 napisał(a):No właśnie, zapomniałem o dwóch najlepszych polskich serialach:
1. Teraz albo nigdy
Nawet nie złe sa te wstawki, czasami można się nie skapnąc (ja tak miałem ze dwa razy).

lucjuk napisał(a):Nie kumam totalnie jaki jest ich cel, oprócz zajęcia czasu...
Za pierwszym razem też się złapałem, no bo nie wiedziałem, że to takie jakby "marzenia/przewidywania" któregoś z bohaterów.
Mnie się to osobiście nie podoba...

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników