Warszaty czy serwisy ?

Wrrum?lubisz dźwięk pracującego silnika? jazda samochodem to Twój żywioł?pasjonują
Cię 4 kółka?podziel się z innymi swoimi doświadczeniami za kierownicą oraz powiedz jaka marka Twoim zdaniem kręci dziewczyny.

Postprzez boliszka » 9 lut 2011, o 18:23

No własnie jak w temacie,gdzie częściej jezdzicie na przeglądy aut ?
Czy wybieracie takie jedno-dwu osobowe warsztaty Pana Krzysia czy jednak dobre i co tu duzo mówić profesjonalne serwisy ?
Wiadomo ze nieraz przeraza nas cena ,ale nie zawsze tak jest ze w serwisie zapłacimy wiecej niż u wspomnianego Pana mechanika...
boliszka
Rekrut

Reklama

Re: Warszaty czy serwisy ?

Postprzez Typ1 » 10 lut 2011, o 14:05

I tu i tam nie potrafią robić - taka jest prawda. Jak mają Cię oszukać to nawet ASO mechanikom nie przeszkadza. Ja nie jeżdżę na przeglądy, jak coś słyszę, że nie gra jadę do zwykłego warsztatu wymienić konkretną część jeśli sam nie mam do tego warunków i tyle.
Typ1
vc Prezes

Postprzez boliszka » 11 lut 2011, o 18:05

No zgodze sie z Tobą,ale tak w częsci.Nie kazdy warsztat czy serwis jest kiepski.
Ale ja z dobrym samochodem czy to Porsche czy BMW,jednak bardziej wolałabym jechac do serwisu.Szkoda auto zostawic w nieznanym warsztacie.
boliszka
Rekrut

Postprzez Typ1 » 13 lut 2011, o 17:28

No tak, generalizuję w tym miejscu - wiem, że nie wszyscy źle prowadzą naprawy, ale większość. Tak wynika z mojego doświadczenia. I dalej utrzymuję, że w ASO także często partaczą robotę (Autoryzowany Serwis Samochodowy).
Typ1
vc Prezes

Postprzez boliszka » 23 lut 2011, o 17:47

Oj tak,duzo o tym słyszałam,a powiem więcej ceny w ASO maja jakies z kosmosu.
Jak porównać z serwisem ,niekoniecznie autoryzowanym jakim innym to licza sobie czesto i 40% drozej.
boliszka
Rekrut

Postprzez smif&wessun » 6 maja 2011, o 12:10

Jeśli chodzi o serwis samochodowej elektroniki, to moim zdaniem bardzo dobry jest hadron.pl, jest także sklep zajmujący się sprzętem elektronicznym do auta. Uczciwi, sumienni, profesjonalni, tyle mogę o nich powiedzieć, znają się na rzeczy
smif&wessun
Gosc

Postprzez waszka » 20 lip 2011, o 19:25

Ja korzystam z serwisu pol-mot auto i to już od jakiegoś czasu. Mam szczęście tam do promocji. Zawsze coś mi się uda tam fajnego wyłapać. Ogólnie fajna miła i kompetentna miła obsługa.
waszka
Gosc

Reklama

Powrót do Motoryzacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]