A ostatnio,ponieważ nigdy nie umiałam pływać,zapisałam się na basen.Boję się wody,ale jakoś mi idzie.Dobry jest trener, podchodzi do każdego ze zrozumieniem.
A ja lubię sobie,zwłaszcza latem, pogrzebać w ogródku z moją mamą Mama więcej zna się na roślinach,warzywach itd,ale jej pomagam. A więcej zajmuję się upiększaniem naszego ogródka pod kątem dodatków - oczko wodne itp. Dużo inspiracji i nowych pomysłów znajduję na ogrody. W tym roku chciałabym,aby udało się postawić ławę z siedziskami i zadaszenie
Ostatnio edytowano 1 mar 2012, o 18:58 przez Andzia_21, łącznie edytowano 1 raz
Cześć. Fajne zajęcie i na świeżym powietrzu,no ale tera jest zima i nici z tego grzebania. Miejmy nadzieję,że wiosna juz niedługo do nas zawita,a wtedy pracy w ogrodzie będzie co niemiara. Pozdrawiam i do usłyszenia.Pa.
Ja wolę na rowe wskoczyć, w grzebanie w ogródkach nie będę zWami konkurował Ale za to jakby ktoś chcial się ustawić na rundkę NFSa , to zapraszam 8)
Cześć. Podejrzewam,że jednak jak śnieg na drogach,na rowerze nie pojeżdzisz. Ja też lubię rower,ale jeżdżę na nim oprócz zimowej pory. A tak to mam w domu treningowy. Też się przydaje.Pozdrowionka.
Zimą z grzebania w ogrodzie nici,ale pomysłów już szukam A zimą lubię wziąć aparat i wyruszyć w plener Przyroda otulona śniegiem - super ! Tyle,że w tym roku mało mieliśmy tego śniegu
Na takie hobby niestety kiedyś zabraknie miejsca. A co to fotografowania,to jest spoko.Też czasami lubię sobie popstrykać. A zimowy pejzaż jest przepiękny,jeśli jest w dodatku dużo śniegu i ciekawy teren. Zresztą każda pora roku dobra jest do robienia zdjęć oczywiście dla pasjonata.Pozdro.
Film, książki i moje zwierzaki- brzmi typowo, ale nie zawsze łatwo to pogodzić:). Maluje, oglądam i piszę recenzje na blogu:), jeżdżę konno i opiekuję się zwierzakami po przejściach:) Moje życie to moje hobby