Wygraliście coś kiedyś?

Luźne tematy, nie pasujące do innych forumowych działów.

Postprzez Kelebek » 13 lip 2009, o 15:39

Ja cały czas wygrywam coś w konkursach. Moi znajomi zawsze patrzą sceptycznie na wszelkie konkursy w sieci bo twierdzą że nic nie udaje się wygrać, a jestem żywym przykładem że jest zupełnie inaczej ;) wy bierzecie udział w konkursach? wygraliście coś kiedyś? Jak tak to w czym? :)
Kelebek
Gosc

Reklama

Re: Wygraliście coś kiedyś?

Postprzez shwungistka » 13 lip 2009, o 16:22

Ja biorę ale jeśli są nagrody gwarantowane, ostatnio przyszły mi 4 łyżeczki z krówkami :) z tego konkursu mlecznemile
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Nasze-Forum.pl » 13 lip 2009, o 20:08

jest już podobny nieco temat: konkursy w internecie ;)

też wole tzw. nagrody gwarantowane, parę płyt CD wygrałem kiedyś, a dziś np. dostałem głośniki Logitecha za przedłużenie umowy z TPSA - Neostrady ;)
W świecie, w którym głupota stała się normą, warto być nienormalnym ...
Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez art22 » 13 lip 2009, o 21:36

No cóż ja należę raczej do pechowców ale gratuluję szczęścia innym
art22
Gosc

Postprzez Kelebek » 14 lip 2009, o 14:33

o faktycznie nie zauważyłam tamtego tematu...
ja ostatnio wygrałam ładowarkę i smycz w konkursie ;) jakby ktoś jeszcze chciał to to był dopiero pierwszy etap, jeszcze konkurs trwa http://zostanaha.hama.pl/pl/Konkurs/ :)
a tak ogólnie to wygrywam często, głównie książki i kosmetyki :) nagrody gwarantowane najczęściej są mało atrakcyjne, ale i takimi nie gardzę jak jest okazja ;)
Kelebek
Gosc

Postprzez Artemida » 15 lip 2009, o 02:10

Zgadza się :-) gwarantowanych musi być dużo, a jak jest dużo to są mierne. Warto czasami spróbować szczęścia :-) tym bardziej gdy konkurs wymaga kreatywności - jakoś przyjemniej mi, gdy wiem, że coś co robię będzie ocenione i tak dalej, niż gdy powiedzmy biorę udział w losowaniu.
Artemida
Rekrut

Postprzez Kelebek » 15 lip 2009, o 15:25

no ten wrzucony przeze mnie wyżej wymagał na prawdę pokładów kreatywności - jak zobaczycie tą listę przedmiotów do wyboru to zrozumiecie :lol:
Kelebek
Gosc

Postprzez Artemida » 15 lip 2009, o 20:48

Meheheh.... no faktycznie... aczkolwiek ;-) do końca się nie zgodzę - trzeba być naprawdę megakreatywnym, żeby uzasadnić dlaczego słuchawki przydadzą Ci się na bezludnej wyspie xD
Artemida
Rekrut

Postprzez shwungistka » 16 lip 2009, o 18:31

Ja uzasadniłam :)
poczekamy, może i mi jakąś nagrodę prześlą :)
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Artemida » 17 lip 2009, o 03:07

Co napisałaś? xD ciekawa jestem co można wymyślić takiego. Sama nie mam pojęcia co miałabym stamtąd wybrać, ani jak uzasadnić wybory. Życzę powodzenia i szczęścia. Na pewno coś Ci wpadnie :-)
Artemida
Rekrut

Reklama

Następna strona

Powrót do Hyde Park

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]