zabieg-włosy

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez oxana87 » 17 gru 2011, o 06:59

Witajcie drogie kobietki. Powiem Wam, że moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerska był zadowalający dla mnie. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.
Mój mail
oxana87@o2.pl
oxana87
Gosc

Reklama

Re: zabieg-włosy

Postprzez pasjonatka » 22 gru 2011, o 19:32

Ja jednak odradzałabym tego typu zabiegi.Pytałam fryzjerki i powiedziała mi na czym to polega.Wszczepia się albo w skórę głowy,albo doczepia do włosów.i ani jeden sposób ani drugi na dłuższą metę nie zdaje egzaminu.W dodatku to kosztuje. :)
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez Milek15 » 24 mar 2012, o 19:02

Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido
Obrazek
Milek15
Gosc

Postprzez pasjonatka » 28 mar 2012, o 15:05

Nie wiem dlaczego,ale już dawno przestałam wierzyć w jakiekolwiek preparaty do włosów.Tyle się nieraz o nich mówi,a potem okazuje się,że to nie jest prawdą,tylko złudzenia i niepotrzebny wydatek. ;)
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez nikolala89 » 15 kwi 2012, o 22:03

a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz
zajrzyj na internet Beauty for You, tam majÄ… wszystko opisane
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
nikolala89
Gosc

Postprzez pasjonatka » 18 kwi 2012, o 12:37

Zagęszczanie? - na jakiej to zasadzie? Jeśli na zasadzie doczepiania lub wszczepiania włosów to wydaje mi się,że to zła metoda, pisalam wcześniej co na ten temat mówią fryzjerzy.Nie zdaje egzaminu na dłuższą metę i jest kosztowne. ;) :(
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez progres123 » 24 kwi 2012, o 16:03

dziewczyny włosy to nasza wizytówka, dlatego nalezy cały czas o nie dbac i je pielęgnować. Odżywki, maski, sprayi rozświetlające i odpowiednie farbowanie to punkty pielęgnacji, o których nieodzownie musimy pamiętać;] :grin:
progres123
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]