zakupy przez internet

Dyskusje na tematy sprzętu, oprogramowania, języków programowania, stron internetowych itp.

Postprzez andy988 » 12 sty 2011, o 22:05

polecam wam serwis z aukcjami pogrosiku.eu po zarejestrowaniu w serwisie dostałam od nich super ofertę (za darmo)
andy988
Gosc

Reklama

Re: zakupy przez internet

Postprzez bartosz » 13 sty 2011, o 00:19

andy988 napisał(a):polecam wam serwis z aukcjami pogrosiku.eu po zarejestrowaniu w serwisie dostałam od nich super ofertę (za darmo)

tego typustrony to złodziejstwo , i nie polecam tego nikomu . Wiuęcej na tym stracicie niz zyskacie ,bo te aukcjie niesa darmowetylko za kazde przebicie trzeba płacić
bartosz
Gosc

Postprzez Szpila » 24 sie 2011, o 19:26

W taki sposób mozna kilka razy zapłacić za podbicie i nic nie kupic, płacenie za niekupowanie to przeciez jakaś bzdura. Zakupy w necie to już raczej standard, ale nie koniecznie tańszy, czy szybszy, z tym różnie bywa. Ale najwiekszą zaletą zakupów w sieci jest mozliwość zakupienia niemal wszystkiego, wystarczy tylko dobrze poszukać, np. na internetowych pchlich tragach, właściwie to serwisy z ogłoszeniami - jak ten z darmowymi ogłoszeniami . Ale podobnych jest wiele i dobrze, bo mozna na nich znależć świetne rzeczy za małą kasę.
Szpila
Rekrut

Postprzez raulq7 » 26 sie 2011, o 16:21

Najczęściej najczęściej kupuję przez allegro, ale wśród ulubionych sklepów do których często wracam i do których czuję swoisty sentyment jest np. http://artdeco.sklep.pl/index.php Mają bardzo fajne prezenty na przeróżne okazje np. kupiłem tam ostatnio prezent dla rodziców dziewczyny na ich rocznicę ślubu
raulq7
Gosc

Postprzez goska » 24 sty 2012, o 20:25

ja ostatnio jak zakupy to najczęściej przez godealla.pl czyli zakupy grupowe.. wciągnęły mnie nieźle :D
goska
vc Prezes

Postprzez Szpila » 24 sty 2012, o 22:45

NO tak grupowe zakupy też robię, ostatnio karnet do fitness kluby.
Szpila
Rekrut

Postprzez gosiagosia » 9 mar 2012, o 16:12

Mój ostatni zakup w necie? Tak w ubiegłym tygodniu kupiłam materac Matador i dokonałam zamówienia leków z apteki internetowej.
gosiagosia
Rekrut

Postprzez FajnyPrezent » 14 mar 2012, o 16:07

Ja od dawna jestem przekonany co do zakupów przez internet,czy to grupowych czy indywidualnych. Uważam,że to naprawdę świetna sprawa,ponieważ wiele rzeczy możemy kupić znacznie taniej,a wybór jest bardzo szeroki.
FajnyPrezent
Gosc

Postprzez smif&wessun » 23 mar 2012, o 15:25

Ja kupuję często przez internet, zwłaszcza jeśli chodzi o moje hobby, czyli modelarstwo. Stacjonarne sklepy są slabo zaopatrzone. Ostatnio zdarzyło mi się kupić kilka sprzętów elektronicznych przez internet i jestem zadowolony, mogę tutaj polecić sklep wasserman.pl, naprawdę dobra obsługa i spory wybór
smif&wessun
Gosc

Postprzez Norti » 9 maja 2012, o 17:27

ja ostatnio kupowałem tablet na tej stronie http://tscoreinnovation.com/web/pl/ i powiem szczerze że po sklepach chodzić by mi się nie chciało, lubię kupować w necie :grin:
Norti
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Komputery i Internet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]