CZy prowadzićie zdrowy tryb życia??

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez goska » 6 cze 2009, o 01:01

raczej się staram prowadzić taki zdrowy tryb życia choć nie ukrywam, że nie zawsze jest łatwo. jak tylko mogę to staram się dużo spacerować, dietę też utrzymywać lekkostrawną. nie palę, nie piję.. sporadycznie winko. ale wiem, że posiłków nie mam za regularnych dlatego codziennie piję też plusssza up aby być pewnym że dostarczam niezbędne witaminy. zresztą on jest przeznaczony dla młodych, twórczych ludzi więc chyba też z myślą o braku czasu na dbanie o zdrowie :D
goska
vc Prezes

Reklama

Re: CZy prowadzićie zdrowy tryb życia??

Postprzez zgredzik » 6 cze 2009, o 09:54

Ja staram się stosować do zasady w zdrowym ciele zdrowy duch. Moim zdaniem sekret zdrowia tkwi w tzw. produktach naturalnych, czyli maksymalnie nieprzetworzonych, bez konserwantów oraz należy pamiętać, że każda skrajność ma swoje minusy. Tak więc wszystko z umiarkowaniem. ZDROWIA ŻYCZĘ
Uszczęśliwianie innych jest marzeniem ludzi szczęśliwych. Phil Bosmans
Podziel siÄ™ z innymi swoimi tapetami http://www.itapetki.pl tak aby i oni byli zadowoleni.
zgredzik
Gosc

Postprzez pinki » 8 cze 2009, o 09:15

A dla mnie byciem zdrowym oznacza bycie świadomym!!
pinki
vc Prezes

Postprzez pinki » 15 cze 2009, o 09:24

Mam pytanie do zdrowych- do jakiego lekarza udać się z problemami związanymi z pęcherzem?
pinki
vc Prezes

Postprzez shwungistka » 15 cze 2009, o 18:34

pinki napisał(a):do jakiego lekarza udać się z problemami związanymi z pęcherzem?

o ile sie nie myle to do urologa
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez pinki » 22 cze 2009, o 10:46

A nie jako kobieta do ginekologa, zawsze jakoś urolog kojarzył mi się z facetami!
pinki
vc Prezes

Postprzez shwungistka » 23 cze 2009, o 21:32

pinki napisał(a):A nie jako kobieta do ginekologa, zawsze jakoś urolog kojarzył mi się z facetami!

Ginekolog jest od narządów płciowych, natomiast urolog od pęcherza. Faceci są tak zbudowani że ginekolog jest im niepotrzebny
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez pinki » 29 cze 2009, o 09:36

Tak ale przecież kobiety również chodzą do urologa!
pinki
vc Prezes

Postprzez shwungistka » 29 cze 2009, o 13:41

pinki nie rozumiem cie. Za szybko zmieniasz zdanie. Czytaj uważnie.
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Tomlee » 4 sie 2009, o 21:33

Raczej nie. Staram się czasami trochę poruszać, głownie mam tu na myśli jazdę na rowerze, ale to raczej sporadycznie. Oprócz tego jem co chce, gdyż nigdy nie groziła mi nadwaga. Na dodatek zdarza mi się sporadycznie zapalić papierosa. Podsumowując nie ma w moim życiu ani kropli zdrowego życia, z czego nie jestem dumny, jednak nie mam ochoty na razie tego zmieniać.
Tomlee
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]