Sposób na kaca

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez *BLONDI* » 13 lis 2008, o 19:53

czym sie strułeś tym sie lecz ,czyli walnąć klina i po sprawie :grin: :grin: hehe
*BLONDI*
Gosc

Reklama

Re: Sposób na kaca

Postprzez stalker » 13 lis 2008, o 19:57

*BLONDI* napisał(a):czym sie strułeś tym sie lecz ,czyli walnąć klina i po sprawie :grin: :grin: hehe

Raz tak zrobilem,to zwymiotowalem,a kac jak byl tak byl.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez Jarek » 14 lis 2008, o 02:26

Sposób na kaca? Pić dobrej jakości wódkę.. Coś jeść od czasu do czasu.. Nie spotkałem się, żeby po piwie nie mieć kaca, więc nie wiem czy na to jest recepta. Wódeczka owszem.
Jarek
Kapitan

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 02:53

zależy, co pijesz dzień wcześniej, ale jeśli piwo, to rano piwko pomaga, później rosół :)
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez kamil-INTER- » 9 sty 2009, o 12:58

LadyMakbet napisał(a):zależy, co pijesz dzień wcześniej, ale jeśli piwo, to rano piwko pomaga, później rosół :)

Też słyszałem o rosole ale radziłbym nie pić na głodnego
Obrazek
kamil-INTER-
vc Prezes

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 21:37

to jasne, jak słońce! nie wolno pić na pusty żołądek, bo na drugi dzień jest Pearl Harbor, a dla pechowców to nawet tej samej nocy :P
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez kamil-INTER- » 13 sty 2009, o 14:45

LadyMakbet napisał(a):to jasne, jak słońce! nie wolno pić na pusty żołądek, bo na drugi dzień jest Pearl Harbor, a dla pechowców to nawet tej samej nocy :P

Co znaczy ta metafora?
Obrazek
kamil-INTER-
vc Prezes

Postprzez LadyMakbet » 13 sty 2009, o 18:46

ta metafora znaczy, że jeśli wypijesz na pusty żołądek, to strasznie chcę Ci się wymiotować albo w nocy, kiedy się już położysz, albo nawet w trakcie picia ;)
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez Jarek » 16 sty 2009, o 00:16

LadyMakbet napisał(a):ta metafora znaczy, że jeśli wypijesz na pusty żołądek, to strasznie chcę Ci się wymiotować albo w nocy, kiedy się już położysz, albo nawet w trakcie picia ;)

Taa.. dobrze coś tłustego wcześniej zjeść. I nie za dużo, by można było jeszcze alkohol zmieścić :P
Jarek
Kapitan

Postprzez LadyMakbet » 16 sty 2009, o 01:01

Jarek napisał(a):
LadyMakbet napisał(a):ta metafora znaczy, że jeśli wypijesz na pusty żołądek, to strasznie chcę Ci się wymiotować albo w nocy, kiedy się już położysz, albo nawet w trakcie picia ;)

Taa.. dobrze coś tłustego wcześniej zjeść. I nie za dużo, by można było jeszcze alkohol zmieścić :P

widzę, że mamy znawcę ;)
ale co racja, to racja! :P
LadyMakbet
Kapitan

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników