sposób na opryszczkę

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez Olusiar221 » 24 maja 2009, o 03:06

ooo to ja mogę zdecydowanie wypowiedzieć się w tym poście, ponieważ gdy tylko się przeziębię to opryszczka wyskakuje mi od razu. I to tak bardzo mnie wkurza za przeproszeniem. I w tym dziadostwie jest taki problem,że jak raz wyskoczy to już jest na całe życie :/ Nie da się go zwalczyć tylko zapobiec. Ja używam maści zovirax oraz plastrów są świetne :) Polecam i to i to.
Olusiar221
Gosc

Reklama

Re: sposób na opryszczkę

Postprzez werkaa » 24 maja 2009, o 19:43

Znam to- tylko ja przy chorobach miałąm jako dziecko- ale takie ogromne i strasznie bolące :cry: Przy wysokiej gorączce np. :(
Święta! Niebawem Święta!
werkaa
Rekrut

Postprzez dorota_czarna » 24 maja 2009, o 21:50

olusiar221, a próbowałaś moze tego heviranu? jest na prawdę skuteczny i wiem, ze osoby, które często mają problemy z opryszczką, bardzo go sobie chwalą, moze warto wybrac się do lekarza i spróbować zrobic sobie taką kurację zapobiegawczą?
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez werkaa » 25 maja 2009, o 13:54

Szczególnie, że nie mamy nic do stracenia, ewentualnie tylko do zyskania :grin:
Święta! Niebawem Święta!
werkaa
Rekrut

Postprzez dorota_czarna » 28 maja 2009, o 01:34

mam dla Was jeszcze jeden filmik... tym razem taki bardziej chwytajÄ…cy za serce http://www.youtube.com/watch?v=ib9a_3CF ... annel_page
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez goska » 29 maja 2009, o 01:10

bosszzz... dziecko zmarło na wskutek zarażenia się wirusem HSV od matki... tragedia nie z tej ziemi... dobrze ten lekarz mówił - ludzie są jeszcze bardzo nieświadomi zagrożeń płynących z opryszczki :(
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 30 maja 2009, o 17:59

niestety dla większości ludzi to tylko "pryszcz"... a wirus? jaki wirus? jak im tłumaczysz to jeszcze Cię wyśmieją
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez werkaa » 3 cze 2009, o 02:22

goska napisał(a):bosszzz... dziecko zmarło na wskutek zarażenia się wirusem HSV od matki... tragedia nie z tej ziemi... dobrze ten lekarz mówił - ludzie są jeszcze bardzo nieświadomi zagrożeń płynących z opryszczki :(

Ja zwróciłam uwage na inne, bardzo mądre słowa lekarza- mianowicie nakreślił on konieczność robienia testów serologicznych na HSV również przez mężczyzn, gdy partnerka spodziewa się dziecka. To ważne, żeby w trakcie ciąży mężczyzna nie zaraził nagle wirusem kobiety, która do tej pory zdrowa była...
Święta! Niebawem Święta!
werkaa
Rekrut

Postprzez dorota_czarna » 4 cze 2009, o 00:47

no tak, bo zakażenie pierwotne HSV w ciązy jest najgroźniejsze, matka nie ma wtedy przeciwciał, które mogłaby przekazać dziecku
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez goska » 6 cze 2009, o 00:54

a ja jestem zdania, że to i tak nie nauczy ludzi rozsądku i że w lato jeszcze więcej ludzi będzie się zarażało wirusem opryszczki, szczególnie genitalnej :(
goska
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]