życie po śmierci

Miejsce gdzie możesz porozmawiać o wróżbach, świecie astralnym, duchach, demonach, i rzeczach niewyjaśnionych

Postprzez EWELAJNA13 » 1 sie 2011, o 22:21

Jeżeli chcecie poznać bliżej temat śmierci dowiedzieć się ile jeszcze życia nam pozostało musicie koniecznie odwiedzić stronę http://linkaturs.com/news0041.php i tam znajdziecie odpowiedzi na nurtujące was pytania dotyczące życia i śmierci. Polecam warto
EWELAJNA13
Gosc

Reklama

Re: życie po śmierci

Postprzez liveyourlife » 6 sie 2011, o 16:34

Każdy ma swój pogląd na ten temat....jak wygląda i co jest dalej, ale nikt tak naprawdę nie wie co nas czeka po śmierci....czy może podobne życie jak teraz, może błogostan jak w syjonie....nikt nie wie tego.
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez izjanno » 8 sie 2011, o 19:17

Będzie czekać Cie to co sobie zapragniesz i w to uwierzysz.
problemy ze snem
Ten kto walczy jest zwycięzcą.
izjanno
Gosc

Postprzez pannaAleksandra » 16 wrz 2011, o 20:42

polecam wam ten artykuł http://sites.google.com/site/news048
mnÄ… wstrÄ…snÄ…Å‚
pannaAleksandra
Gosc

Postprzez Dufy » 10 paź 2011, o 04:15

Śmierć jest jak wiatr przychodzi nagle i zabiera ze sobą smród.Tak niestety bywa. Chciałem poznać swoją date śmierci i znalazłem taką stronkę na ten temat http://smierc.org Zachęcam do przestudiowania.
Dufy
Gosc

Postprzez kaaphilus » 23 lis 2011, o 15:17

a co myślicie o tym, żeby po śmierci przekształcić się w diament i w takiej właśnie formie żyć na ziemi? bo ja coraz częściej myślę o tym, co będzie się ze mną działo po śmierci i chciałbym coś materialnego po sobie zostawić, co jednocześnie zawierało by cząstkę mnie czy mojej duszy, a kluczowa kwestia jest taka, że te kamienie zawierają DNA - więc można sobie własne DNA zachować na wieki...
kaaphilus
Gosc

Postprzez MalaMi88 » 5 gru 2011, o 20:59

Mówisz o Diamentach Pamięci, tak, kaaphilus? Mnie taka wizja też się podoba - żyć wiecznie pod postacią Diamentu Pamięci Małej Mii :D. Wyobrażam sobie na przykład mój grób - z takim wbudowanym diamentem, który posiada moje DNA - zamiast tego okrągłego zdjęcia, które czasami się wkleja na nagrobki :)
MalaMi88
Gosc

Postprzez sinos » 7 gru 2011, o 16:50

To ja byłbym Diamentem Pamięci Sinosa - brzmi dumnie, prawda? ;) Jak jakaś mityczna pamiątka po wielkim władcy :)
sinos
Rekrut

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Ezoteryka

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]